Thanksgiving

tiistai 28. marraskuuta 2017Marraskuun lopussa Thanksgiving avaa "Holiday Season" -juhlakauden, ja hyvin avaakin! Torstaista sunnunataihin on neljän päivän vapaa ja se alkaa maan suurimmalla juhlapyhällä eli Kiitospäivällä, jolloin joka paikka on oikeasti suljettu. Noh, joku huoltsikka voi olla auki, mutta siis käytännössä maa on kiinni. Ihmiset syövät kalkkunaa ja viettävät aikaa perheen parissa. 

Sää suosi lomapäivää ja me kävimme metsäkävelyllä katsomassa vanhaa intiaanien majapaikkaa eräässä kansallispuistossa. Pimeä tulee tosi aikaisin ja paras valokuva-aika on mun mielestä siinä noin tuntia ennen. Valo ja väri on aivan parhaimmillaan. Tulipa pitkästä aikaa kuvattua luonnossa. Harvemmin nykysin innostun edes kantamaan koko järkkärikameraa. Kännykällä sitä napsii kuvia kyllä, mutta pitäisi useammin viitsiä ottaa ja lähteä kuvailemaan ihan kuvaamisen ilosta.Heti Thanksgivingin jälkeen maa vaihtaa joulumoodin päälle. Se on kuin napista painaisi. Minäkin päätin, että tänä vuonna maan tavalla. Viime vuonna meinattiin jäädä ilman kuusta, kun mentiin suomalaiseen tyyliin eli kuusi jouluviikolla kotiin. Nyt se haettiin heti, kun ne tulivat myyntiin :-) Pihta onneksi kestää. 

Joulu alkaa täällä blogissa 1.12. joulukalenterin myötä! Samalla haluan juhlistaa 10-vuotista "bloggaajauraani". Aloitin blogin tasan 10 vuotta sitten marraskuussa Kanadassa. 

Myös InstaStory ja Insta seuraavat jouluvalmisteluja tiiviisti. (@hannaskargard)


Tervetuloa siis availemaan myös tänne blogiin kalenteriluukkuja ensi perjantaista alkaen!


2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia tässä postauksessa! :) Holiday season on totta tosiaan täällä-ja se on mahtavaa ja mainiota ja kutkuttavaa!

    -Ruut

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa, joulukalenteri!

    - Kaisa

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…