Tuoksukynttiläfanitusta

torstai 2. marraskuuta 2017Voi että, kun voisi poltella tuoksukynttilöitä enemmänkin! Itse vain tuppaan saamaan allergiaoireita vähän joka toisesta merkistä. Veikkaan, että pitäisi olla ihan 100% luonnontuote, jossa tuoksussa ei olisi mitään myrkkyjä mukana, jotta se sopisi. 

Onneksi yksi merkki on ainakin sellainen, josta ei tule oireita. Se on DW Home, ja ostan näitä kynttilöitä usein mm. TJ Maxxista, Homegoodsista ja Marshallista. Ne ovat sellaisia ihania outlet-tyylisiä halleja, joissa on laatutavaraa mukavaan hintaan. Paljon erilaisia eriä, usein yksittäiskappaleita, mutta myös joitain merkkejä, joita saa jatkuvasti. Yleensä tätä kynttilämerkkiä löytyy, jos ei ole niin nuuka mikä tuoksu on kyseessä. Normaalisti sitä mitä hakee, ei tietenkään ole :-) Siksi ostain aina, jos näitä osuu kohdille. Hinnat ovat myös kohdillaan. Melko iso, noin 5 dl purkki, maksaa 6 - 7 dollaria. (Hinnat siis näissä liikkeissä noin 30-50% vähemmän, kuin normisti.) Jättikokoisista saa pulittaa reilun kympin. Jos siis satutte törmäämään tähän kynttilämerkkiin, niin napatkaapa ihmeessä mukaan :-) Ovat ihania ja tosi laadukkaita!

2 kommenttia

  1. Minä en ole kovasti poltellut tuoksukynttilöitä, ja ne mitä olen omistanut, ovat olleet melko vahvoja. Täytyisi tutustua noihin 100% luonnontuote -kynttilöihin, josko siellä olisi miedompia... Nyt mulla on eteeristä öljyä lampussa (siihen suunnitellussa) ja ai että tulee ihana eukalyptuksen tuoksu. En kyllä tiedä, onko terveellisempää tämä eteeristen öljyjen kanssa lotraaminen. Ylimääräisiä kemikaaleja tekee mieli välttää...
    Mukavaa loppuviikkoa!!! See you soon!

    VastaaPoista
  2. Hanna, oletko polttanut soijakynttilöitä? Olen kuullut että ne ovat siedettäviä niille jotka ovat allergisia hajusteille.

    VastaaPoista