Tanskalaista joulutyyliä

sunnuntai 17. joulukuuta 2017


3. Adventtisunnuntai ja joulu on ihan ovella. Joka vuosi se lopulta on ihan yhtä arvaamattomasti ja melkein liiankin nopeasti tulossa tohottaen, kun itse huomaa, ettei ole tehnyt läheskään kaikkea mitä halusi (joka vuosi sama!) JA että nyt ei meinaa aika enää riittää mihinkään! 

Päätin tehdä alustavan joulusiivouksen samalla, kun muu perhee saa nautiskella valomiekkailusta leffateatterissa. Samalla teen ostoslistan ja mietin, onko vielä jotain lahjoja ostettavana. Ja hei huom. täysin alustavan siivouksen, koska tämä porukka saa kaaoksen aikaan kuitenkin siinä vartin sisällä siitä, kun paikat ovat tip top. Lisäksi allekirjoittanut on lievä kävelevä kaaos etenkin silloin, jos pitää tehdä jotain luovaa työtä. 

Tänään näillä kaksosilla on myös koulusta kotitehtävänä salaisen yllätyskortin tekeminen. Eli sitä luovaa puuhaa luvassa - KAAOS? Molemmilla luokilla on sama projekti. Ostettiin vähän materiaaleja eilen ja katsotaan sitten, miten homma tulee onnistumaan. Saa nähdä, olenko minä lopulta se, joka kortit väsää kasaan :-D 

Tanskalaiset By Lassen -kyntteliköt ovat olleet jo usean vuoden ajan paljon esillä, ja minulla on niitä nyt kaksi. Valkoinen on noin viiden vuoden takaa ja mustan, ison, sain viime jouluna. Molemmat ovat kyllä tosi ajattomia ja käyvät koko vuoden sisustuksessa vähän mihin tyyliin tahansa. Vielä haaveilen sellaisesta By Lassen -vadista, mutta joskus sitten.

1 kommentti

  1. Yllätyskortit kuulostavat kivalta! Ota kuvaa! Onpas taas niin nättiä kuvissa. Päätyiköhän tuo kukka minulle?

    VastaaPoista