Lempi (joulu)kauppani

sunnuntai 17. joulukuuta 2017
Meillä on muutama ihana pieni putiikki, jotka ovat täynnä kaikenlaista houkutusta lahjaksi ja kotiin. Jouluna niissä on aina erityinen tunnelma ja aika moni asiakas minun lisäkseni näyttäisi olevan samaa mieltä ainakin ruuhkasta päätellen. 

Tällä kertaa hieman kuvasatoa tästä Concordin keskustassa olevan Nesting-liikkeen sisältä. Oli aika haastava kuvata, koska kauppa oli todellakin aivan täynnä ihmisiä! Mutta jotain sentään onnistuin saamaan. Liike on ihanasti vanhan kaksikerroksisen talon yläkerrassa ja siellä on ihanasti sokkeloisia huoneita ja aitoa tunnelmaa. 

 Tänä vuonna monissa paikoissa on näkynyt huovutettuja eläinhahmoja, hiiriä, oravia, kettuja ja muita sellaisia. Tosi suloisia! Ja muutamahan on myös lähtenyt meille koristamaan omaa joulukuusta. Nesting ja moni muu samantyylinen puoti myy sekä vanhaa että uutta tavaraa. Koskaan ei tiedä, mitä löytää. Etenkin täällä on monesti vähän liikaakin tavaraa, eli minulla on hankaluus nähdä se kaikki. Usein tulee sitten otettua kuvia ja kotona ihmeteltyä, että oho, miten en tuota ja tuota huomannut. Jos jotain lahjaa pitää hankkia, täältä se yleensä löytyy. Ja tällä kertaa lähti mukaan muutama kiva tuominen Suomeen. (Kuvat muuten otettu marraskuun puolella, kun ei oltu vielä saatu lunta. Nythän meillä on sitten ollut vähän lunta jo mukavan aikaa, kun pakkasilma pitää sen maassa. Valkoinen joulu on ilmeisesti täällä tänä vuonna mahdollinen!)
Lähetä kommentti