Christmas for Kids

sunnuntai 17. joulukuuta 2017


Meidän pienemmät tekivät minikokoisista joulukoristeista ja Snoopyn myyntikojusta asetelman läkkipeltitarjottimelle. Se oli aikansa olohuoneessa, kunnes päätin siirtää sen kaksosten huoneeseen tuomaan vähän lisää joulutunnelmaa.


Tehtiin tänä vuonna itse noita huopapuita, ja lopuksi sain aikaiseksi kunnon satumetsän, kun innostuin päällystämään kartiotötteröitä erilaisilla materiaaleilla. 


Nämä punamarjaiset oksat ovat ihania. En tiedä tosin mikä puska on kyseessä, mutta niitä kasvaa siellä täällä metsien reunoilla. En tiedä myöskään sitä, kuinka luvallista näitä on käydä hakemassa metsistä, joten olen tyytynyt ostamaan omani farmilta. Mulla oli tarkoitus tehdä alunperin näistä ja havuista kranssi tuohon tarjottimen päälle, mutta se meni parempaan tarkoitukseen nyt lapsille :-)


Maalasin tuon yllä olevan tarjottimen päällisosan valkoiseksi, kun niin jouluasetelma sopii siihen aika kivasti ilman mitään muita pehmukkeita. Toki tuohon olisi voinut leikata vaikka huopaa alle, mutta tällä kertaa päädyin pensseliin. Normaalisti pidän tässä kynttilöitä, joten se on niidenkin kanssa kauniimpi valkoisena. 


Ostin farmilta myös havukranssin oveen, kun alkuperäinen puksipuinen seppele oli mennyt tosi huonoon kuntoon. Se ei kestä kovinkaan hienona kun kuivaa, vaikka sinänsä ei karista. 


Tyrkyllä oli myös ihania puupyykkipoikia kärpässienikoristen. Kärpässienet ovat niin jouluisia vaikka hassua sinänsä, kun ovat niin myrkyllisiä. Kauniita ja tunnelmallisia joka tapauksessa. 


Täällä Springbrook Farmilla on aina kaikkea muutakin kaunista, vanhaa ja uutta. Tulee harvoin ostettua lopulta mitään muuta kuin käyttötavaraa - saippuoita, koruja ja kortteja. Tunnelmaa on kiva käydä silti katselemassa samalla, kun ostan vihanneksia ja munia mukaan.


Joulukuusi on myös nyt koristeltu lasten toimesta!
Viime vuonna joulualesta hankitut Disney-hahmot ovat aika söpöjä, ja niitä voisi vaikka olla lisää. 


Minutkin on "huomioitu", kun sain yhden oman koristeen mukaan :-)

Lähetä kommentti