Se kevät sitten tuli!

torstai 13. huhtikuuta 2017Kun viikonloppuna vielä mentiin untuvatakki päällä tuolla merenrannalla, tuli maanantaina huima lämpöaalto meille tänne Bostoniin. Maaanantaina iltapäivällä oli jo sen verran asteita, että kaivettiin shortsit esille koulun jälkeen. Tai no, kaivettiin ja kaivettiin. Lähinnä todettiin, että viime vuotisista lähes kaikki ovat pieniä, ja nyt olisi ehkä hankittava muutamat uudet. Kaksoset valkkasivat punaiset shortsit ensihätään ja nämä taisivat muodostua saman tien lemppareiksi. Joudun varmaan hakemaan toisen satsin samoja. Itse olen sen verran täällä oppinut shoppailemaan, että mistään ei kannata maksaa täyttä hintaa. Aina löytyy kuponkeja tai odotetaan pari päivää, niin on ale. Normihinnat ovat yleensä aika hatusta heitettyjä, kuten nämäkin shortsit olisivat olleet 46 dollaria. (Ja ihan "peruslastenvaatemerkkiä", eli ei puhuta mistään high street -tuotteista.) Lopulta kortilta veloitettiin 21 dollaria ja rapiat päälle, joten yhdet pökät maksoivat himpun yli kympin. 

Kun toinen veli oli maanantaiseen tapaan baseball-treeneissä, kävimme myös maanantaiseen tapaan tämän toisen kanssa nopealla metsäretkellä. Kun vielä viikko takaperin oli maisemat osittain lumikasojen peittämiä ja iso puro solisi hiekkapolun varrella, huomattin saman tien, että vettä ei ollut enää. Lumi oli sulanut ja puro kuihtunut. Mutta lintujen laulua oli edelleen ja nyt sitten myös niitä muita siivekkäitä - öttiäiset mm. itikat olivat täällä taas. 

Maanantaina oli myös jo silmut hyvällä mallilla niin puissa kuin pensaissa. Ja skillojen loiste pihoilla, voi sitä ihanuutta! Kyllä kevät on niin kaunis, kun se vihdoin tajuaa tulla. 

Yritin opetella uusia asetuksia kameran kanssa, kun harjoittelen tässä vähän kuvaamaan aurinkoa vasten. Paras hetki kuvata on silloin, kun aurinko alkaa jo hieman hiipumaan. Aikaa ei ole kuiteknaan kovin pitkään, kun muuten ehtii tulla liian pimeää. Harmaita hiuksia tuli kuitenkin nyt kameran tarkennuksen kanssa. Yritin sitten illalla miettiä asiaan ratkaisua ja totesin, että nyt saattaa olla se tilanne ettei objektiivi pelaa tässä kroppirunkoisessa kamerassani parhaalla mahdollisella tavalla ja tuo ehkä tuota ongelmaa. Tai sitten se on vain käyttäjässä vika :)

Mutta nyt jatkan muita töitä (tai no, pitäisi mennä oikeasti nukkumaan), ja palailen vielä varmasti ennen pääsiäistä. Iloista loppuviikkoa kuitenkin nyt jo!

P.S: MUISTATTEHAN, että Facebook sivut ovat vaihtuneet... Nyt siis Hanna Skärgård -nimellä löytyvät tämän blogin päivitykset, ja voit klikata itsesti tykkääjäksi tästä. 
2 kommenttia

 1. Hello Hanna,
  Nice pictures.
  Funny that tough guy and a special shot of that old tree.

  Best regards,
  Marco

  VastaaPoista
 2. Ihanan keväistä :) ja nuo orvastavat vihreät silmut! Ihana kevät <3 ja kivan oloinen blogi!

  VastaaPoista