Pääsiäistunnelmia Bostonin laitamilta

perjantai 14. huhtikuuta 2017Terveisiä Paratiisista! Meillä on ollut aivan fantastinen alkuviikko. Maanantaina lämpö kipusi mukavasti pariin kymmeneen asteeseen, mutta tiistai pisti paremmaksi. Luvatut 27 Celsiusta ei pitänyt paikkansa, vaan ylitettiin kolmen kympin raja ekaa kertaa tänä vuonna. Kyllä sitä on odotettukin. Täällä todellakin kevät jää välistä melkein aina ja se kesä tulee suorana. Toki ei sitä voi ihan nyt niin varma silti olla. Ei tässä vielä huhtikuussa juhlita tuollaisilla luvuilla, mutta nyt taas kun sai vähän "maistiaista", niin kyllä harmittaa, jos joudutaan kärvistelemään jossain välissä takatalven kanssa. Siitäkään ei tiedä. Mutta nyt pitää ottaa ja nauttia joka hetkestä. Ja niin olen tehnytkin. Ollut ulkona enemmän, kuin koko alkuvuonna varmaan yhteensä. Ei kertakaikkiaan voi olla missään muualla. Olen myös yrittänyt nappailla tästä ihmeestä kuvia. Kevät vain tuntuu ihmeeltä joka vuosi. Ja vielä se, kuinka itse herää. Se on jotain aivan hurjaa. Nimittäin sen tuntee jokaisessa solussa, vaikka näin hölynpölyltä kuulostaisikin. Mulla kuitekin säätila vaikuttaa mielialaan ja jaksamiseen todella voimakkaasti ja kesällä sitä ollaan sitten enemmän, kuin elossa. Talvi osaa ottaa veronsa, mutta sittenpä jaksaa taas :-D

Nautiskelen meidän maisemista ja puistoista ja kävelyteistä vanhassa kaupungissa. Minun PITI kirjoittaa tänään vanhasta rakennuskannasta täällä meillä ja ylipäätään rakentamisesta ja sen laadusta, mutta enpä malta. Jätetään ne myöhempään, kerkeää vaikka joskus sadesäällä sitten höpötellä lisää. Meillä kuitenkin on paljon 1700-luvultakin peräisin olevia taloja, joissa edelleen asutaan ja joita pidetään hyvässä kunnossa. Toista on tämä nykypäivän rakentaminen, valitettavasti. Ja kun suomalaiseen rakennustapaan vertaa, voisin kirjoittaa aiheesta romaanin.

Mutta jätetään tuo aihe seuraavaan kertaan ja jos vain jotain siihen liittyvää postausideaa haluat vinkata, sana on vapaa. Meillä olisi vielä pääsiäismunien ostaminen edessä, kun sunnuntaina lapset odottavat egg hunt:a... Edessä kevätloma ja vähän reissuakin. 10 päivää vapaata, eikä minunkaan tarvitse herätä, kun ei kukaan lähde kouluun. Huippua!

10 kommenttia

 1. Oih, siellä niin vihertää jo! Kateeksi käy :). Tuolla menolla on tosiaan kohta kesäkin. Olisi kiinnostavaa lukea vanhasta rakennuskannasta, joten jäädään odottelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hrrr... Tänään vaihteeksi untuvatakkikeli, jota en uskonut, ennen kuin olin puistossa lasten kans liian vähissä vaatteissa JA vieläpä ilman autoa - koska mies vaan heitti meidät sovitusti pariksi tunniksi sinne. Että pieni todellisuuspläjäys tähän lohdutukseksi! Kevät ei ole siis edennyt.

   Kirjoittelen varmasti noista vanhoista rakennuksista, eli se tulee varmasti piakkoin sitten tänne blogiin. Tai ainakin aloitus... :-)

   Poista
 2. Minuakin kiinnostaisi kuulla sikäläisestä rakentamisesta! Ps. Aivan ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! :-) Ja kiva kuulla, että kiinnostaa. Lupaan kirjoitella!

   Poista
 3. Ihania kuvia! Tulee niiiiin ikävä sinne New Englandiin. Täällä senkun lunta vaan sataa. Töyhtöhyypät tosin näkyy palanneet, joten kai se kesäkin sieltä joskus tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kuule täällä taas kylmä! Mut sehän tyypillistä. Säät vaihtelee vielä tässä vaihessa niin kauhean paljon. Eli samaa kesää vielä täälläkin odotellaan :-)

   Poista
 4. Ihania kuvia, näitä rakastan blogissasi! Ja nuo jenkki-talot on niin hivelee silmää 😊 jään odottamaan tulevaa postista ☺

  VastaaPoista
 5. Täältäpä löytyi ihana blogi täynnä kauniita kuvia ja kiinnostavia juttuja. Jään ehdottomasti seuraamaan (ja pitää penkoa huolella aikaisemmatkin postaukset). Ihanaa kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit käymään, kiitos kommentista! Ja ehkä me nähdään joskus laiturissakin ;)

   Poista