Sisustuksen talvi

perjantai 26. helmikuuta 2016


Meillä on täällä ollut yllättävän keväistä. Ei tietoakaan sellaisista talvista, mitä on ollut kahtena edellisenä vuotena. Aurinko paistaa kirkkaana ja on tosi keväisen oloista. Mutta ulkona voi olla vielä tosi kylmä. Tänään ainakin oli tosi tiukka tuuli, kun tuossa kävin partsilla ihmettelemässä, mitä sitä laittaisi ulos päälle. Ilman lämpötilaa ei voi siis ikkunasta oikein välttämättä ollenkaan päätellä.

Sisustus (tai no, tekstiilit) on vielä talvimoodissa. Mutta ajattelin vähän kaivella, jos mulla olisi jotain keväisempää jossain laatikossa. Meillä on täällä nyt sellainen todellinen camping-meininki. Ollaan tässä asunnossa nyt tosiaan vain väliaikaisesti ja meillä on aika vähän tilaa. Kolmen makkarin kanssa ollaan kyllä ihan suhteellisen hyvin tultu toimeen, mutta nyt on vain kaksi.

Onneksi on sellainen parvi (loft), jossa nyt kaksi lapsista pitää huonettaan. Täällähän on pimeää aika aikaisin nyt ja kesälläkin jo ysin aikaan pimenee, ettei haittaa, vaikka tuo on sellainen avoin tila. Ja toukokuun lopussa meidän talon pitäisi valmistua. Nyt on saatu jo päivämääräkin ja sen pitäisi pitää hyvin. Näyttäisi, että talo valmistuu etuajassa. 

Tänään voisin ainkain laittaa tuon villasaalin ja peuratyynyn vähäksi aikaa jemmaan. Punainen ei istu yhtään kevätauringon kanssa yhteen!

Ensi viikolla ajelen IKEAan kavereiden kanssa. Täytyy katsoa, jos siellä olisi samalla tavalla vaikka orkideoja, kuin Suomen myymälöissä. Jotain kukkia pitää nyt saada. 

Mutta nyt taidan lähteä kaivelemaan niitä tyynynpäällisiä. Ainakin Marimekon kankaita on täällä mukana vaikka mitä, joten ehkäpä samalla voisin ottaa ompelukoneen esiin ja surauttaa muutaman päällisen niistä. Katsotaan, minne inspis vie :)


4 kommenttia

 1. Ihana tuo tuoli kuvissasi! Voih, minun pitäisi pestä ikkunat, kun alkaa kevätaurinko paistaa. Tekstiilit ovat onneksi valmiiksi vaaleita, mutta vielä pitäisi päästää ne säteet säihkymään sisään asti ;)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kerrostalossa onneksi ikkunoihin ei niin tule mitään - tai sitten mä en vain huomaa. Yhtiö pesee ikkunat ulkopuolelta, koska niitä ei voi pestä edes avaamisen mahdottomuuden takia muuten. Suomessa ihan eri juttu! Tuoli mun suosikki ja siinä on vieläpä hyvä istua. Löytö sisustusoutletmyymälästä vuosi sitten.

   Poista
 2. Oih tuo tuoli ja kaikki rekvisiitta sen päällä. Täydellinen näky. Luulenpa että meidän kotona on aina talvisisustus, sillä pidän juurikin shaaleista, talviaiheisista tyynyistä jne. :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Heissan,
  täällä aurinko paistelee keväisesti, mutta vielä suunnittelen hiihtolenkkiä. Ihana kevättalven keli!
  Tuo Never give up oil kyllä kivaa tekstiä! Aarrekartta kannattaa aina välillä uusia, ja onhan niitä vuosia noiden eka kuvien unelmien toteuttamiselle! Kaikki aikanaan! En yhtään epäile!
  Voikaa hyvin!

  VastaaPoista