Pentikin ihania värejä

torstai 3. maaliskuuta 2016
Sohvalla on nyt se minun "keväinen" sisustus. Haha, yksi tyynynpäällinen vaihtunut ja villainen saali lähtenyt jemmaan. Kyllä se on jännä, miten tuo Pentikin kangas ei sopinut Suomeen lainkaan, mutta täällä se on ihana. Auringon valon väri on niin erilainen täällä. Toistaa värit hyvin omalla tavallaan eri maissa. Kirkkaan punainen ei ole täällä lainkaan hyvä, kuin hetken aikaa keskellä talvea. Muuten ei. Murretut värit ovat täällä omiaan, mutta kirkkaat ja vahvat värit myöskin.

Mutta tämä kangas on kyllä yksi huippu: Jaksan ihastella noita värisävyjä ja saan niistä oikeasti jotain energiaakin. Toinen lempparikangas on talvisempi, mutta sekin jo monta vuotta vanha. Sellainen tumma vadelmanpunainen. En löytänyt kyllä tähän hätään nyt kuvaa.

Tänään pari päivää kipeänä ollut kaveri pääsi jo kouluun ja minä lähden tästä ajelemaan taas lounastreffeille suomalaisia kavereita tapaamaan. Meillä vaihteeksi kevät ottanut hatkat ja pakkasta ilmassa. Onneksi tulee loppuviikosta takaisin :-)

8 kommenttia

 1. Ihania värejä näissä kuvissasi ja valoa! Hyvä kun siellä ollaan toivuttu! Mielenkiintoiselta kuullostaa tuo oppimisohjelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anu! Kiitos kiitos :-) Yritin eilen vaihteeksi kuvata manual-asetuksilla, kun oli aikaa. Heti sai taas paremman valo-suhteen kuviin. Tekevät tosiaan äänne- ja logiikkaharjoituksia noissa oppimisohjelmissa tai miten se sanotaan. Tietokoneohjelmia ne siis.

   Poista
 2. Löysin blogisi ja jäin ihan koukkuun! Olet taitava kuvaaja ja teillä on niin kaunista! :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, mulle tuo vihreä ei iskenyt Suomessa ollenkaan. Täällä tykkään hirmu paljon :)

   Poista
 4. Uusi lukija täälläkin! Mielenkiintoinen blogi sinulla, täytyypä tulla toistekin oikein ajan kanssa. Mukavaa kevään/ kesän odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa hurjan kiva, kun löysit! Kiitos myös kommentista :-)

   Poista