Luksusta

perjantai 4. joulukuuta 2015
Vähän joka toinen blogi hehkuttaa jouluhommien perään ja joulufiilistä metsästetään kissojen ja koirien kanssa, jos sitä ei ole vielä. Mulla ei ole, mutta en ole oikeastaan edes kaivannut kauheasti. Tässä tällä hetkellä olen tyytyväinen asioihin just niin kuin ne ovat ja vähän kuten Robinin biisissä, meillä on hyvä jengi koossa taas ja sepä se tärkein asia elämässä onkin. Voin sanoa, ettei sitä edes ehkä ymmärrä oikeasti miten suureen arvoon koko perhe nousee, kun joutuu elämään välillä vähän enemmän ja vähemmän erillään. Itse en muuta kaipaa juuri nyt, kuin sitä että saan nuokkua oman miehen kainalossa sohvalla, eikä tarvitse edes välttämättä huolehtia jokaisen lapsen hampaidenpesusta, koska on myös toinen, joka sen asian voi hoitaa :-) 
Siinä on jotain suurta luksusta!!!

Olen kyllä kaivanut esiin joulukoristeita ja Amerikassa asuvat Nissetkin päässeet istumaan lipaston pääälle. Löysin myös eukalyptystä ja ostin ison puntin. Meinasin, että siitä voisin tehdä vaikka kranssin. Tänään tehtiin myös vähän suurempia hankintoja, mutta niistä enemmän jossain välissä!

Varmaan nyt tulee taas vähän bloggailtuakin, kun ei ole mitään akuuttia kiirettä minnekään. Järjestelmäkamera mulla tosin jäi Suomeen, joten kuvien taso on sitten mitä on.

Me lähdetään nyt vähän shoppaamaan poikien kanssa, ja minä tiiraan jos jotain joulupaperia jäisi matkaan.  

10 kommenttia

 1. Tehän olette Bostonissa. Olitte kuitenkin vähän aikaa Suomessakin. Nyt en ihan ymmärrä. Vai oletteko olleet osittain? Halusin joka tapauksessa toivottaa hyvää joulun odotusta ja Joulumieltä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on nyt tässä kaksi paikkaa missä ollaan - tosin toiseen palataan piakkoin pysyvästi! Kiitos kaunis toivotuksista, samaa toivon Sinulle!

   Poista
 2. Moikka,

  Mun mielestä joulufiilis pitää olla vasta jouluna :) Mä en jotenkin ymmärrä, kun jotkut bloggarit ruikutti jo isänpäivän jälkeen, kun ei ole joulufiilistä ;) Ne samat siivoaa joulun pois joulupäivänä, jolloin se joulu oikeasti on :D

  Ihanaa, kun olette koko perhe taas koossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, samaa minäkin olen nyt vähän alkanut taas ajattelemaan. Että mitä sitä turhaan monta viikkoa ennen. ehkä siinä vain se, että olisi kiva löytää se joulutunnelma ja puuhata kaikkea jouluista juuri joulukuussa ja ottaa kuin kaikki irti iloisesta ajasta. Mutta kun se ei aina onnistu, ei vain tule fiilis! Joo ja mä myös tykkään ihan mieluusti just jatkaa joulua sinne loppiaiseen :-)

   Poista
 3. Terkkuja sinne koko porukalle ja mukavia valoisia hetkiä! Yritetäänpä treffata ennen joulua vaikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti terkuista ja vähänkö harmitti ettei päässyt "meidän" pikkujouluihin - mutta nyt näin. Otetaan vaikka pikaglögit ennen joulua, kyllä sen nyt pitäisi onnistua!

   Poista
 4. Hyvää joulunalusikaa teille kaikille!
  Kun vaan oppis asumaan kahdessa maassa ja muistais nauttia niistä hyvistä puolista, eikä aina kaipais jotain...
  Jouluna mekin ollaan taas kaikki saman katon alla, tällä kertaa Suomessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :-) Mä niin yritän opetella tuota! Just nyt taas olen ihan ok kaiken kanssa, mutta saa nähdä, kuinka kauan!! Me ollaan myös joulu Suomessa kaikki yhdessä - nyt vaan käymässä täällä erään isomman asian takia, josta myöhemmin lisää.

   Poista
 5. Voi miten kiva että olette taas koko perhe yhdessä :)! Ihanaa viikonloppua sinne. Kyllä se joulumielikin ihan varmasti nyt löytyy...
  p.s.Mulla on ollut viime päivinä nostalgiset muistelot meidän jenkkiajoista. Olen kuunnellut senaikaista musiikkia ja haikaillut niitä aikoja ja maisemia. Päästäpä taas joskus Clolradoon, huokaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä oon kans niin iloinen ja innoissani :-D Kässätreffit kuule tänne vaan, sitten kun saadaan se meidän oma mökki asuttavaksi... Tai sitten kunnon ökytreffit Aspeniin, eiks se olekin Coloradossa - täytyy itseasiassa heti tarkistaa.

   Poista