It's Always Christmas in NY

keskiviikko 18. marraskuuta 2015


Tänään vähän joulutunnelmia luvassa enemmänkin paikasta nimeltä "The City", kuten paikalliset sanovat.

Olen ollut aika hiljaisena blogissa tässä koko syksyn ajan. Ei ole vain ollut aikaa revetä yhtään kirjoittamaan ja toisaalta jotenkin ei kauheasti sellaista inspiraatiotakaan, mistä yleensä bloggaus saa virtaa. Turha höpöttää sitten ihan pelkästään siksi, että olisi pakko. Eihän mitään pakkoa edes tietenkään ole olemassakaan!

Mutta huh, on ollut aikamoinen rutistus tässä elokuusta alkaen.

En tiedä olenko edes tullut maininneeksi siitä, että meillä on ollut tämän syksyn ajan puoli perhettä toisella puolella, eli USA:ssa ja toinen puoli täällä Suomessa. Helpotusta on luvassa pian! 
Pakkailen tässä laukkuja ja pian ollaankin taas JFK:n kentällä niin kuin ei olisi edes hyvästejä kesällä sanottukaan!! Elämä kiskoo kahteen eri suuntaan, mutta tällä hetkellä vahvemmin toiseen. Onneksi niin, koska on väsyttävää, jos haluaa koko ajan olla kahdessa paikassa yhtä aikaa :-)

8 kommenttia

 1. Todistettavasti joulutunnelman saa aikaan ilman luntakin. Ainakin näistä kuvista päätellen! Ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuolla usein tosin kylmäkin ja kuuraa joulun aikaan, mutta viime vuonna oli ihan sateista tähän samaan aikaan. (Kuvat siis viime vuodelta.) Sade tietty vähän latistaa tunnelmaa :-)

   Poista
 2. Ihanat kuvat :)
  Varmasti on ollut rankkaa elää erillään. Onneksi pian tapaatte! Teillä onkin siellä jännät ajat edessä, niin ihanalle näytti se projekti, wau <3
  Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siis oikeesti ei todellakaan kivaa. Mutta onneks on meset ja skypet nykyisin :-) Ja juu toivotaan että tulevat jutskat menevät ns. "putkeen"" :)

   Poista
 3. Vitsit, kunpa pääsis joskus nykiin! <3 Ja tsemppii suhaamiseen, oot sie aika äippä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suhaamista todellakin :-) Pitäisköhän järkkää blogimiitting Nykissä jossain välissä ;-)

   Poista
 4. Todella tunnelmallisia kuvia! Kiva, että kohta olette taas kaikki yhdessä! Niin se aika kuluu, lopulta hujauksessa. Varsinkin, jos on paljon tekemistä! :)

  VastaaPoista
 5. Oi, ihanaa kun saatte perheen pian kokonaiseksi ja ehjäksi! Minä käyn aina kurkkimassa onko jo ratsastusjuttuja :) t. Minna, joka hikoili aamulla yksityistunnilla ;)

  VastaaPoista