Pääsiäispupuja ja hempeitä kuppikakkuja

lauantai 4. huhtikuuta 2015


Heippa!

Täällä olen yrittänyt hieman viritellä pääsiäistunnelmia.
Pääsiäinen pikkaisen erilainen nyt täällä meillä, koska koulusta ei ole lomia. Alunperin pitkän perjantain piti olla vapaana, mutta se peruutettiin, koska tammi-helmikuussa oli niin paljon lumipäiviä.

Päsiäisohrat päättivät ottaa ja mennä ihan keltaisiksi jo pari päivää sitten. Mikähän niille tuli? Liikaa vettä vai liikaa tai liian vähän jotain muuta...? Meillä ei nyt ole juurikaan muita pääsiäiskoristeita, enkä tullut ostaneeksi pajunkissojakaan. (Suomalaisen on hieman haastavaa ostaa niitä, kun on tottunut itse rämpimään pusikosta omat oksansa!)

Petteri Kaniinin myötä nyt sitten terveisiä! Nauttikaa Suomessa Kindereistä sun muista yllätysmunista. Täällä ne ovat lailla kiellettyjä. Ja jos tuot Suomesta voit saada mojovat sakot (1000 dollaria)! Eli me ollaan kiltisti ilman niitä. 

2 kommenttia:

 1. Ovatko pojat ihmeissään, kun eivät saa yllärimunia? Tosin jos ostaa suklaiset erikseen ja sitten muovisia yllärimunia, niin kyllähän se niinkin toimii!

  Meillä ovat kaikki värikkäät pääsiäiskoristeet vintissä. Olen ollut ihan värittömällä linjalla tänä vuonna. Rauhoittaa mieltä...

  Mukavaa viikonloppua ja rentoa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Minä vähän luulen, ettei koko munia kukaan edes tajua kaivata :-) Ei ole oikein ollut koskaan meillä niin suuri innostus pääsiäismunia kohtaan - syövät mieluummin suoraan suklaata, josta tykkäävät. Että tällä kertaa en kyllä jaksa sitten kauheasti edes panostaa. Joku ylläripussi pääsiäisaamuksi täytyy hommata, eli pitäisi mennä kauppaan :-)

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…