Keväänraikas sisustus

lauantai 28. maaliskuuta 2015

 

Ajattelin laittaa nyt muutaman kuvan pääsiäisajan tunnelmista meidän Suomen talosta. Tänä vuonna näitä kuvia ei tosin ole otettu, mutta päätin silti laittaa kuvia, koska minusta on hauska katsella näitä itsekin, ja koska tällä hetkellä sisustusta ei ole oikein runsain mitoin kuvattavissa meillä USA:n asunnossa...
Tämä kuvasetti on vuodelta 2013. Joku minimalistinen kausi minun mittakaavassani!
Tästä on kyllä jo menty eri suuntaan aika paljon.
Tai takaisin päin.
Huomaan sitten aina, että sellainen tietynlainen maalaishenkisyys täytyy pitää mukana, samoin romuvintagejuttuja (mitä lie ovatkaan), vähän modernia, enemmän rosoa. Vähemmän värejä, mutta sitäkin enemmän sävyjä. Värit tulevat yleensä aina loppu kesästä syksyyn. Talvesta kevääseen ja kesään menisin ihan harmaalla, valkoisella, pellavalla, sinisillä...

Mutta kuvista näkyy, että meillä on moni juttu vaihtunut, mutta moni juttu myös pysynyt.

Suurimmat vaihdokset ovat

1. Ruokapöytä, joka ei oikein koskaan minusta sopinut tähän taloon. Se oli ostettu vanhaan kotiin, melko moderniin kivitaloomme. Artek-pöytä lähti onneksi kiertoon erittäin helposti, joten ei jäänyt sen suhteen mitään hampaankoloon. Sen jälkeen meillä oli vanha mäntypöytä viime kesään saakka talossa, mutta se oli niin heikossa kunnossa, että tein sille hieman uusiokäyttöä muuten. Eli nyt meillä pöytä hakusessa! 

((Tuolit ostettiin myös vuonna 2008 meidän vanhaan moderniin taloon, ja nämä ovat kyllä sellaiset, että niistä en luovu koskaan. Meillä tykätään niistä ihan tosi tosi paljon. Eamesin tuolit ostin Saksasta. Luulen, että meille hankitaan niitä vielä pari lisää.))

2. Lokki liihotteli myös uusiin maisemiin silloin vuonna 2013. Sekin oli vanhan talon peruja. Testailin kovasti tähän kotiin sitä, mutta Tine K:n jättikokoinen silkkivalaisin kuitenkin oli kuin tehty meille, joten sen kanssa kuljetaan edelleen eteenpäin. Sen ostin meille tätä taloa varten. 
Joskus olen haaveillut parista erillisestä metallikupuisesta valaisimesta ruokapöydän päällä, mutta toistaiseksi Tine K on voittanut. Ongelma sen kanssa on huono valaistus. Nyt todennäköisesti siirrän sen tulevana kesänä olohuoneen keskelle, sohvapöydän päälle. Keittiön pöydän päälle tulee varmaankin kaksi metallista "tehdasvalaisinta".

3. Pentikin puukaapista on myös luovuttu viime kesänä, kun me tyhjensimme taloa vuokralaisia varten. Saattaapa olla, että se tullaan vielä joskus eräässä blogissa näkemään! Sen tilalle tulee alakerrasta valkoinen talonpoikaiskaappi. Halusin tuohon kaapin, jossa on umpiovi. Onneksi on kotona huonekaluja, joita voi siirrellä aina paikasta toiseen. Tämäkin valkoinen kaappi ollut monessa mukana. Se on yksi näistä huonekaluista, joista en luovu!

4. SMEG on muuttanut myöskin pois. Tilalla on nyt alakerrasta siirretty varajääkaappi, mutta tarkoitus laittaa kuitenkin jossain välissä samaan paikkaan erilliset pakastin ja jääkaappi.


2 kommenttia

 1. Hei! Kauniilta näyttää=). Löytyisikö sinulta lisää kuvia keittiöstä? Mitä matskua työtasot ovat, mistä keittiönkaapit ja nuo ihanat vetimet???

  Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kuvia toki löytyy, voin laitella joku päivä lisää! Keittiö Ikeasta, samoin vetimet & tasot, tammea. Mallisto vaihtui pari vuotta sitten, tätä ihan samaa ei enää saa. Vastaavaa kylläkin!

   Poista