Lumilähetys

perjantai 21. helmikuuta 2014

Nyt ollaan talvilomaviikon puolessa välissä ja suurinpiirtein hengissä. Hengissä oloon ei sikäli ole mitään muuta ihmettä, mutta se, että olen joutunut pakosta ajamaan äkkinäisten megalumimyrskyjen keskellä kesärenkailla on pistänyt sydänparan ja verenpaineet väpättämään vähän liiaksikin.

Tänään meillä oli täällä ihan kolmen paloauton legioona ja poliisiautokin pihalla, mutta hei ylläri - eivät olleet asialla meidän talossa! Naapurissa olevassa pienkerrostalossa oli joku hälytys. Joku varmaan vähän säätänyt kaasuja liedessä väärään asentoon tai pistänyt ruokansa palamaan. Tai jotain muuta. Mitään katastrofaalista ei näkynyt, vaikka ulkona haisikin savu. 

Ja tänään oli lämpöasteita pitkästä aikaa.
Sekin ihan jees.
Näyttää lumet sulavan. Ja olisi aika hitsin jees, ettei sitä myöskään enää sataisi. Täällä seudulla talvet ovat normaalistikin lumisia ja kylmiä, mutta ei näin lumisia eikä näin kylmiä. Helmikuun lopussa pitäisi olla jo aika, kun krookukset tunkevat mullan alta. Tai viimeistään ensi kuussa.

Mutta hei kun täällä tätä lunta riittää, niin tässäpä teillekin vähän sinne Suomeen - ja tietty muuallekin, jos joku tarvitsee ;-)

13 kommenttia:

 1. Moikka Hannis,
  Siis hä? Millon sää olet tonne lähtenyt - pikkasen taitaa olla updateerauksen paikka täällä;)) ja ai, kun on kaunista siellä! T, Terkut täältä vesikelin keskeltä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ollaan muutettu tänne joulun jälkeen :-)

   Poista
 2. Kiitos lumikuvista. Täällä on hiihtoloma alkamassa, eikä ole oikein suksille käyttöä. Säätilat ovat tänä vuonna ihan nurinkurin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tämä tosi erikoista. Meillä edelleen tosi kylmä. Ja eilen satoi TAAS lunta. Tulis jo kevät :-)

   Poista
 3. Mitä mitä, mä oon ihan pihalla - missä olette! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka :-) Me ollaan täällä lähellä Bostonia eli USA:n itärannikolla!

   Poista
 4. Uskomatonta! En olis ikinä uskonut, että te vietätte hiihtolomaa kunnon pulkkamäessä, siis siellä teidän kulmilla. Kuvittelin, että me täällä Suomessa saatais niitä mäenlaskuja, mutta kattia kanssa. Ollaan käyty pelaamassa sulkapalloa ja keilaamassa...😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja eikun edelleen samaa rataa mennään. Mua alkaa jo kohta kiinnostaa vähän muunlaiset säätilat :-D

   Poista
 5. Onpas kivoja talvikuvia! Meillä sataa vettä...Ja hoidellaan tosi kipeätä koiraa ts. tassua.

  Terkkuja Fannyn puolestakin! Mummi ja muu poppoo lähettävät.

  VastaaPoista
 6. Terveisiä Fannyltä ja muulta poppoolta Olarista. Täällä sataa vettä... Fannyn tassu on tosi kipeä ja hankalaa hoidella näillä kurakeleillä. Mutta parasta yritetään.
  Toivottavasti saadaan parissa viikossa paremmaksi.

  VastaaPoista
 7. Voi miten täynnä riemua olevia kuvia, lapsilla ainakin näyttäisi olevan hauskaa!!! Sinulle jaksamista kevään odotuksessa :-))
  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi, jaksamista aina välillä tarvitaankin! Ja sinä usein mielessä,kun vähän samoissa veneissä ollaan :-)

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…