Talvinen puutarha Marketanpuistossa

keskiviikko 1. tammikuuta 2014


Meiltä lähti yksi tänään jo rapakon taakse. Muut sitten perässä. Olemme siis lähdössä (muuttamassa) alkuun puoleksi vuodeksi nyt Bostoniin, kesällä takaisin Suomeen.


Lentokenttäreitin varrella on meidän yksi kovasti kesäisin käytetty ulkoilupaikka, Marketanpuisto Espoossa, kehä kolmosen varrella Järvenperän kohdilla. Käytiin tekemässä pieni tsekkaus, mitä sinne näin tammikuun ekana kuuluu. "Mun" muotopuutarhahan on siellä, vaikka en sitä mitenkään omista enkä edes hoida. Mutta käyn aina katsomassa! Ekana keväällä, sitten useasti kesällä ja tietysti syksyisin vielä.


Toista pikkupoikaa pelotti, tuleeko se viime kesänä treffaamamme kukko taas jostain puskasta. Oli oikein huolissaan ja huusi veljelleen koko ajan, ettei saa vaan lähteä äidin luota kauas. Hirveä huoli oli, jos se kukko sittenkin on päässyt TAAS karkuun!Oli vähän haastavaa ottaa lähikuvia, kun tuolla tuuli ihan hirveästi. Ei oikein talven törröttäjät tahtoneet pysyä aisoissa, joten kovin tarkkaa kamaa en saanut aikaan. Mutta jotain tunnelmia  silti. Olipahan sikäli muistiin jäävä tammikuun eka!
8 kommenttia

 1. Aivan huippu ihania kuvia puutarhasta! Hyvää uutta vuotta teille sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :-) Tuo yksi mun lempipaikka, ehkä siksi innostaa myös kuvaamaan!

   Poista
 2. Kauniita kuvia!
  Voi lapsiparkaa, minkälainen kammo jäänyt kukosta...Onneksi ei tällä kertaa kukko päässyt karkuun;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, viime kesänä yhden talon pihalta karkasi kesy kukko, ja se ajoi meitä takaa :-) Kunnes omistaja tuli ja sanoi, että se on tosi kiltti ja tykkää lapsista. Mut silti jäi kaverille vähän kukkokammo, hih.

   Poista
 3. Valtavan kauniita kuvia;) Mukavaa tammikuuta!

  VastaaPoista
 4. Täällähän on ihan kuin ne kuvat, jotka mulla jäi ottamatta ja bloggaamatta - nään kanssa tuon talventörröttäjien kauneuden, ja jäkälän ja sammaleen. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, eikö ole hassua, kun joskus käy näin. Mulle on käynyt monta kertaa :-)

   Poista