BOSTON: Hull Bay ja Nantasket Beach

torstai 13. maaliskuuta 2014Hull'n niemi kiertää etelästä pohjoiseen ja kärjestä näkyy Bostonin silhuetti. Kärjen vieressä on pieni Spinnaker Island, johon pääsivät vain saaren asukkaat. Aika kivoja "asumuksia".. Saarelle ajettiin tuota siltaa pitkin.Hull'n kärjessä, Windmill pointissa, tuuli aivan hirveästi ja samalla aurinko oli laskemaan päin. Mentiin vähän keräilemään ihanan sileitä kiviä ja heittämään leipää. En meinannut nähdä mitään, kun aurinko ja vesi häikäisivät ja samalla tuulen takia silmät valuivat kuin seula. Onneksi oli useampi paita päällä, ettei täysin paleltunut. Tosi edustava kuva piti nyt kuitenkin laittaa, kun se oli ainoa, jonka poika sai otettua. Boston näkyy nyt näissä seuraavissa kuvissa meren takana.


Hih, ja tässä mennään Kuomat jalassa ja kurarukkaset kädessä :-) 
Toooosi tyylikästä!

Hull on vähän kuin minikokoinen Cape Cod. 
Cape Cod on hieman etelämpään päin ja siellä näitä beacheja sitten tosiaankin riittää!
Myös kalaravintoloita oli aika paljon, mutta suurin osa tähän aikaan vuodesta joko kiinni tai muuten vain tosi hiljaisia. Kesää siis odotellaan!

Nyt ei tullut otettua kuvaa oikeista hiekkarannoista, mutta ehtiihän tuota. Kun Hullin kärjestä alkavaa hiekkarantaa kävelisi etelään päin, voisi suurinpiirein koko matkan kävellä beachilla Cape Codin kärkeen asti. Koska vuorovesi vaikuttaa tällä alueella kovasti, on rannat laskuveden aikaan hyviä aarteenetsimispaikkoja. Simpukankuoria ja taskurapuja löytyy varmasti!

6 kommenttia

 1. On ollu ihana lueskella näitä kuulumisia maisemapostauksineen. Just edellisiltana (tai tais olla jo yötä) kahlasin näitä takautuvasti, kun jotenkin on ehtinyt vaan niin vähän blogeja viime aikoina lukea, mut en sitten enää viitsinyt ruveta kommentoimaan, etten paljastais kuinka myöhään taas kukun, heh 😉. Luultavasti ollaan tulossa ens kesänä teidän nurkillakin käymään ainakin jollakin porukalla osana veljen hääreissua, kun serkkuni asuu siellä. Ties vaikka nähtäis. Terkut sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Hauska kuulla :-) Siis jos olet tulossa jonnekin tänne suuntaan! Pistähän viestiä privana kun tiedät. Mä kuule kukun kans välillä ihan mihin aikaan sattuu. Onneksi on tämä aikaero, niin olen muutenkin ihan eri aikaan hereillä, kuin te Suomessa.

   Poista
 2. Hei, uskomattomat maisemat!!! Mahtava paikka varmasti, kunhan vaan tuuli hellittää ja kahvilat avautuvat! Jännä se yksityinen saari. Olispas hauska asua sellaisella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä saarella oli taloja vieri vieressä, kävi heti silmään. Harmitti vähän, kun ei siellä voinut käydä. Tai portti oli kyllä auki, mutta ei me sitten kehdattu :-)

   Poista
 3. Heippa vielä uudestaan. Laitoin sulle blogihaasteen, mutta ei mitään paineita. Jotkut tykkää, jotkut ei. (http://ajatuksiakaukana.blogspot.be/2014/03/blogihaaste-kahvikutsuilla.html)

  VastaaPoista