Kesämatkalla: Malmö

keskiviikko 29. elokuuta 2012Muutama matkakuva Malmöstä, jossa yövyimme Ruotsi-Tanska-turneellamme tässä kesä-heinäkuun vaihteessa. Malmöön jäimme yöksi, kun olimme ensin ajelleet koko päivän Tukholmasta etelään. Oltiin taas Scandicissa yötä, tällä kertaa vanhassa Stay At:n huoneistohotskussa.

Muuten ok, mutta hotellissa todellakin oli aikamoinen intialaisten ruokatuoksujen pilvi koko ajan nenässä, joka häiritsi paria aikamoisen hajuherkkää lastamme. Hotellissa olikin selkeästi eniten juuri intialaisia pitkäaikaismajoituksessa eläviä, tod. näk. it-alan duunareita.

Malmön vanha kaupunki on kiva paikka, jos vilkasta, kesäistä yöelämää etsii. Lasten kanssa ei ehkä paras mahdollinen, mutta ihan mukavasti saimme illan kulumaan. Meillä oli tarkoitus hakea suihkulähdetorin / aukion laidalla olevasta China Boxista take-awayt, mutta se olikin menny jo tosi aikaisin kiinni. No, vastapäinen Mäkkäri palveli 24/7, joten se oli sen kertainen valintamme.

Latailin näitä nyt ison satsin, joten tällä kertaa ei muuta, kuin mukavia kuvamatkaa :-) Niin ja samalla vähän kesäisiä fiiliksiä.

5 kommenttia

  1. Samaa sanoo tämäkin kuin Päivi...:)

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia! Jäin pitkäksi aikaa ihailemaan värejä..

    VastaaPoista
  3. Mekin olimme Malmössä tänä kesänä. Viihdyimme siellä 4 päivää. Malmö oli kaupunki, jonne taatusti menemme vielä uudestaan. Ja se China Box oli aivan mahtava, ruoka oli halpaa, hyvää ja annos iso :)

    VastaaPoista