Harmaantunut olkkari

tiistai 25. syyskuuta 2012

Mulla on kyllä kultaisia lapsia.

Äsken tässä koneella näpräsin laskuja ja höpisin itsekseni, voi kun saisi kahvia. Menee vartti ja poika tuo kahvikupin maidolla muumi-mukissa mun nokan alle. "Äiti täs on tää sun kahvi."

Olis kauhea kiire nyt ja pitäisi juuri tällä sekunnilla lähteä, mutta kirjoitan ihan pikaiseen pari riviä. Tässä muutama kuva meidän kotoa taas vaihteeksi. Olen muuttamassa ruokailutilaa ihan totaalisesti ja uusi pöytäkin on jo odottamassa. Mutta tässä pientä alkua.

Vähän tuonne kustavilaisuuteen yritän kaartaa, kun se vain on niin mun silmiin kaunis tyyli. Mutta on meillä edelleen muutakin. Erilaisia sekoituksia ja siitähän se oma juttu sitten syntyy.


12 kommenttia

 1. Näyttää kauniilta, rauhalliselta. Tykkään ehkä just enemmän tuosta tyylistä, johon oot menossa. :)
  Mistä olet ostanut tuon ihanan harmaan kynttilänjalan?
  Weledat on menneet multa ohi, mutta pitää tutustua.:)

  VastaaPoista
 2. Kiitti :-) Mulla nää sisutusjutut aina vähän kiertää, mut nyt ihan selkeä tyylin suunta se kustavilaisuus, english cottage style ruusuineen ja joukkoon mukaan vähän design klassikoita :-)

  Niin ja arvaas, Ellokselta toi kynttilänjalka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siis oikeesti, enpä ois osannu arvata, mutta tosi hieno!

   Poista
 3. Todella kauniilta näyttää, pidän kovasti! :)

  VastaaPoista
 4. KAUNISTA ON, minua taasen hymyilyttää, kun tässä itsellä näitä samoja tyylin vaihdoksia...toisaalta se tuo vaihtelevuutta arkeen ja pienilläkin asioilla voi sisustustyyliään muutella ja olen samaa mieltä; bloggailu tuo kaikkea mukavaa tullessaan, mm. uusia ystäviä!!! Mukavaa päivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sullakin kustavilaisuus mielessä
   ? :-))

   Mulla menee välillä ihan toiseen laitaa , mutta sellainen kauhean värikäs ja retro ei kyllä ole koskaan täysin iskenyt. Vaikka kyl mä väreistä tykkään!

   Poista
 5. Tosi kaunista teillä!

  Meillä olisi vanhempieni kesämökillä aivan upea aito kustavilainen kalusto (ruokailuryhmä, tuoleja, piironki, klaffipöytä jne jne.) - seisoo siellä aivan "hukkaan menneenä" talvet kylmillään olevassa mökissä. Mökillä käydään vaivaiset pari kertaa kesässä.. Tekisi mieleni pelastaa tuo kalusto arvoiseensa käyttöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, huh! Kandee ne kyllä pelastaa, aidot kustavilaiset ovat aikamoisessa arvossa nykypäivänä. Toisaalta jos ne on aina olleet siellä mökillä, niin ehkä
   mökki ei olis niin kiva ilman niitä? Mut jos kauheen harvoin käytte, niin pääsisi nauttimaan enemmän setistä, jos se olisi omassa kodissa :-) Peukut pystyyn sen osalta!

   Poista
 6. On ollut tosiaan ilo tutustua:), niin ei ole jäänyt tämä bloggaaminen pelkkään virtuaaliseen mielikuvitusmaailmaan, vaan huomaa kuinka ihania ihmisiä blogien pitäjissä ihan oikeasti on! Kaunis tuo teidän olohuone/keittiö -näkymä. Kimppu näyttää kestäneen yllättävän pitkään, hyvä niin. Blogien keltanokka kiittää myös huomaavaisesta linkityksestä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään vasta jouduin pistämään kukat pois, mutta hyvin siis kesti ;-)) Täällä odotellaan innolla niitä vaatteita. Ilmeisesti eilen lähteneet varastolta.

   Poista