Olohuoneen uusi komistus

sunnuntai 23. huhtikuuta 2017


Tuli ostettua uusi lipasto. Se löytyi jo varmaan kuukausi sitten, mutta en ole tainnut ehtiä tänne blogin puolelle sitä kuvaamaan. Löysin sen meidän "sekatavarakaupasta" eli HomeGoodsista, josta löytyy siis ihan mitä tahansa sisustukseen ja kotiin liittyvää. Se on samaa ketjua, kuin TJ Maxx ja Marshalls, eli myy ns. outlet-tyylisesti sisustustavaraeriä pääasiassa laadukkailta tuottajilta.

Tämä lipasto oli kaiken lisäksi poistossa, joten maksoin siitä aika pienen summan. En olisi saanut sillä hinnalla edes Ikeasta Hemnes-lipastoa. Tämä näitä intialaisia kalusteita, jotka täyspuuta ja osittain tehty usein kierrätysmateriaalista. Ihana sellainen röpelöinen pinta, jossa vähän siellä täällä turkoosia maalia. Seuraava murhe heti mielessä, että mitäs jos tullaankin Suomeen jossain vaiheesa pysyvästi. Tämän haluan mukaan! Nykyään vain aika hintavaa roudata kontilla huonekaluja, joten harva sitä tekee. Mutta tästä ei huvittaisi luopua. NO, nyt ei olla vielä Suomeen palaamassa, joten saan pitää kaapin :-D

Olen innostunut kehystämään parin eri lehden kansikuvia kehyksiin. Ostan lehdet melkein sitten ihan tuon kansikuvan perusteella. Muutama uusi jo jonossa, pitäisi vain ostaa kehykset. Tässä lipaston päällä nyt näytillä kaksi ensimmäistä. Nämä näitä juttuja, joita "oikeat" paikalliset eivät varmaan koskaan tekisi. Koska oikeasti, kuka nyt kehystäisi Suomessa vaikkapa Glorian kansia seinälleen? Jos nyt ei itse ole niissä. Se eri juttu :-) No, eipä meillä paikallisia käy näitä katsomassa, joten ei haittaa. Ei tarvitse hävetä hassuja juttujaan.


4 kommenttia:

 1. Ihana lipasto ja vitsit, mikä ihana tuoli tuossa myös vilahtaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin toi onkin :-D Mut kumpaa tuolia tarkoitat? Harmaa on jo ihan kulahtanut, kukaan ei tykkää enää istua siinä ja sit tää vaalea puutuoli, joita on kaksi, on mun aarre, mihin ei saa istua :-D Kamala mutsi.

   Poista
 2. Upea lipasto ja voisin kuvitella Fridan tuossa yllä tarkoittavan tuota etualan puista tuolia, joka on täydellinen yhdessä lipaston kanssa :)
  Mun mielestä lehtien kannet täällä on harvemmin niin kivoja, että niitä kehystäisin, koska ovat usein niin täynnä tekstejä sisällöstä eri fonteilla. Mutta sisäsivuilla saattaa olla niin ihania kuvia, että siksi jätän lehden lojumaan avoimena pöydälle :) Tällä hetkellä puutarhakuvat ovat sellaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eikö, mutta mä edelleen ikävöin SITÄ kaappia :-D Täälläkin yleensä noi lehtien kannet ihan samanlaista höpölöpöä, mut toisaan jotkut onnistuvat yllättämään. Sitten pitääkin käyttää tilanne hyväksi! Mä leikkelen monesti niitä kuvia ja laitan vaikka kollaasin seinälle washi-teipillä tai sit jääkaapin oveen. Ja siinä saa nauttia lehtien parhaista paloista jotenkin enemmän. Ja muistaa myös ne asiat, mitä on ajatellut napata omiksi ideoiksi.

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…