Ihan vain fiiliskuvia

keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

id_kuva

Vanhin poika oli kipeänä viikon ja nyt sitten viimeisenä sairaspäivänä jo sen verran pirteä, että otettiin pieni siivousspurtti täällä kotona. Siirrettiin vähän huonekaluja paikasta toiseen ja mietittiin, mitä pitäisi hankkia lisää. Pohjois-amerikkalaisissa taloissa on kaappitila erilainen kuin Suomessa tyypillisesti. Täällä rakennetaan seinäkoloihin kaapit, joissa harvemmin on muuta kuin yksi tanko vaatteiden roikottamista varten. Usein on myös vaatehuoneita. Kaipaan ehtaa kaappitilaa tavallisilla hyllyillä, koska on myös tavaroita, joita sellaisiin pitäisi saada. Toisaalta sen jälkeen, kun aloitin joskus vuosi sitten konmarittamaan - ja otin käyttöön pystyviikkauksen (JOKA ON MUUTEN PARAS JÄRJESTYSKEINO IKINÄ), en ehkä ole enää niin varma noiden perushyllykaappien suhteen. Mutta tavallinen komero, jossa on vain roikotustanko, ei toimi ollenkaan. Lisäksi nämä kaapit ovat hyvin usein sen suhteen väärän mittaisia, että voisin tunkea sisään vaikkapa elfatyylisiä korisarjoja. 

Totesimme, että ehkä hommataan kuitenkin muutama uusi lipasto ja lisäksi kirjahylly tai joku vitriinikaappi. En ole vielä saanut aikaiseksi tehdä tilausta IKEA:sta, koska en löydä mittanauhaa mistään, mutta kovasti on tarkoitus. Lisäksi haluaisin uuden sohvapöydän. Meillä on tyyliin halvin mahdollinen tällä hetkellä, kuten muutenkin koko kalustus suurimmaksi osaksi. Kun kolme vuotta sitten tultiin tänne, ajateltiin, että ei kannata pistää kauhesti rahaa huonekaluihin, JOS lähdetään pian takaisin. Ja muutenkin muuttaminen niin kallista, ettei olisi ollut lopulta oikein varaakaan. Nyt olen vähitellen uusinut kalusteita, mutta ei ole sellaista kauhean suurta intoa edelleenkään. Vähitellen... 

Tuli nyt napsittua nämä kuvat joka tapauksessa yhdestä nurkasta, jonka sain siistiksi. Löysin samalla tuon viime syksynä ostamani kirjan, jossa on vähän aarrekartta- ja kiitollisuuspäiväkirjahenkisesti erilaisia listoja ja projekteja. Se on tarkoitettu täytettäväksi vuodenaikojen mukaan vuoden aikana. Hyvä että löysin sen, alan taas tekemään merkintöjä. 

Liilat tulppaanit olivat ihme ja kumma lähikaupassa alessa ja nappasin kaksi kimppua saman tien. Harvoin saa yhtä hyvään hintaan, kuin Suomessa. Tämä väri sopi tähän hetkeen paremmin kuin hyvin. Yritän pitää meillä kotona tuoreita kukkia keittiössä ja tuossa olkkarin nurkkapöydällä, jotta saisin aina vähän piristystä arkeen. Kauppoihin oli tullut jo myyntiin pajunkissoja ja piti ihan käydä katsomassa, milloinkas pääsiäinen onkaan tänä vuonna. No, sinnepä vielä aikaa ihan reilusti. En ala nyt näin aikaisessa vielä narsisseja katsomaan.

Täytyy jatkaa hommia, palataan taas asiaan! Ja piti vielä se sanoa, että jos on jotain toivepostauksia, sanokaa ihmeessä. Muutama viesti tulikin jo aiemmin, ja toki kirjoitan mieluusti sellaisia :-) Kiitos kaikille, jotka täällä käytte lukemassa! Tänä vuonna blogiurani täyttää muuten kymmenen vuotta.

2 kommenttia