VIelä ehtii! Novitan houkuttelevat joulusukat

lauantai 10. joulukuuta 2016

Eikös ole aivan ihanat sukat! 

Löysin näiden ohjeet täältä Novitan sivuilta, kliks. 
Punaista ja valkoista Nalle-lankaa ja eikun menoksi. Tai niin sitä voisi kuvitella. Tällä kerralla ei riittänyt itsellä inspiraatio, aika eikä osaaminen (tai ainakaan itseluottamus) tämän sukkaparin neulomiseen, mutta onneksi on ystäviä, ja ystävillä äitejä, joille neulominen on kuin hengittäminen meille muille. Helppoa, automaattista ja nopeaa. Sain muutaman päivän päästä hakea postilaatikosta kuoren, jossa nämä ihanuudet olivat. En ole raaskinut edes vielä käyttää, koska olivat niin kauniin näköiset. Päätyivät meillä ainakin vähäksi aikaa joulusukiksi ja ihanaksi jouluiseksi somisteeksi. Joulun jälkeen kuitenkin otan nämä viimeistään käyttöön. 

Mutta jos olet nopea, saat varmasti aikaiseksi sukat vielä jouluun mennessä.
Ehkäpä joku tonttu saattaa piilottaa yllätyksen sukanvarteen, jos laitat ne roikkumaan :-) 

3 kommenttia

  1. Ihanat! Minä ajattelin, että sinä olet yön pimeinä tunteina vääntänyt. Teillä on jo ihana kuusi! Mistä löysit tuollaisen pienen söpön? Minä lenkillä katselin pikkukuusia sillä silmällä, mutta jätin metsään. Ehkäpä jostain jokin... Hei, mitä teet omallesi?

    VastaaPoista
  2. Ihanat! Kiitos vinkistä, ehkä seuraavaksi jouluksi.

    VastaaPoista
  3. Kyllä ovat kauniit, vaikka minullakaan ei kyllä riittäisi itseluottamus näiden neulomiseen :)). Ihailen muiden aikaansaannoksia!

    VastaaPoista