Joulumyyjäisiä ja ihania hetkiä

sunnuntai 27. marraskuuta 2016Pakkanen yllätti ja pieni hentoinen lumikerros valaisi ihanasti sunnuntaina aamupäivällä Espoon tienoot. Mekin kävimme pikaisesti moikkaamassa muutamaa tuttua myyjää Cafe Latten joulumarkkinoilla ja samalla tietysti ihan edellä mainitun puodinkin valikoimia ihailemassa Leppävaaran kartanon mailla. Ilma suosi fotaajaa, jonka lapset tosin olivat täysin hype-tilassa. Syynä toki ymmärrettävä "turha" äidin shoppailukierros täysin kiinnostamattomassa ympäristössä matkalla kaverisynttäreille. Mutta ehjänä päästiin perille, eikä pahemmin saatu tuhoa aikaan :-) 

Huivia, pipoa ja sen semmoista tuli tuomisina kotiin. Kädet hieman jäässä, mutta mitäs tuosta. Olisin voinut vaikka koko päivän kuljeskella luonnon keskellä tätä ihanaa lepäävää kauneutta katsoen. Nyt näen sen rauhan, mikä syksyn lopulla metsässä ja pelloilla on. Se on niin kaunista. En ole ehkä ennen edes tätä ajatellut näin. Pieni mindfulnes-projektini on selkeästi alkanut tuottaa tulosta, koska hetken näkeminen ja kaiken kauniin ääreen pysähtyminen on aivan jokapäiväistä iloa nykyisin. Sitäpaitsi sitä kauneutta todella on joka paikassa. Se pitää vain nähdä. Samalla on tullut kuljeskeltua siellä sun täällä, koska pojat pelailevat Pokemonia. Pakkasella se vain ei oikein onnistu, joten pitänee keksiä joku muu houkutin, että pääsen kuvauslenkeille jatkossakin :-) Koska minähän raahaan lapsia ulos ja lenkille. Mietin vähän, jospa otettaisiin ensi viikonloppuna suunta kohti Nuuksiota ja samalla talviset makkaranpaistot grillikodalla. Luulenpa, että olisi menestys.

2 kommenttia

  1. Ihanan huurteiset kuvat! Mä en malttanut pysähtyä kuvaamaan aamulla kartanolle ajaessani ja päivän päätteeksi olin niin jääkalikkana, että auton ikkunasta vaan nappasin yhden kuvan, kun olin saanut kännykän taas pelittämään. Ihanaa kun kävitte ja vielä ihanampaa, ettet tarkentanut mun kasvoihin, kun otit kuvia :) Oikein säikähdin peilikuvaani, kun kävin välillä putiikissa lämmittelemässä :D Mun pitäis joku kerta tulla mukaan sun ja poikien retkille tai itse asiassa mä kutsun teidät mun nurkille, jossa on hienoja paikkoja pikkupoikien tutkia. Ja sun pipo on valmis, laitan sen postiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mä taas olin jo saman tien niin näpit jäässä, että kuule puolet kuvista oli epätarkkoja :-) Ja siksi ne lähikuvat ei onnistunut. Mutta ehkä sit hyvä :-D Oikeesti näytit kyllä oikein hyvältä. Mä lähdenkin tästä kaivamaan postilaatikkoa, kun en ole ehtinyt tässä viikkoon käydä katsomassa. Jospas se pipo olis jos perillä :-)

      Poista