Joulurauhaa!! (Niin kuin Jarkko Ahola sen laulaa :-)

torstai 24. joulukuuta 2015Pitihän mun ehtiä vielä tekemään joulutoivotuspäivitys tänne, vaikka todellakin tiukkaa teki. Mulla selkä prakasi oikeasti ihan kunnolla, kun tultiin Suomeen viime viikolla pidemmän kaavan kautta (lue: autolla Nyciin, sieltä Lontooseen ja sitten Suomeen, plus väleihin 4-5h odottelut).

Harvoin (ikinä!) on ollut tällaista, mutta kyllä tämä voitetaan vielä. Olen silti yrittänyt välttää mitään istumista ja siksi koneellakaan ei ole tullut oltua. Vaikka tokihan läppärin kanssa toimivana voin roudata masiinaa minne huvittaa. Mutta on tässä siis ihan jouluakin yritetty valmistella! Ja koko perhe nyt hienosti meidän Suomen kodissamme viettämässä joulua. Jihuu!

Otin tässä iltahämärässä (= pilkkopimeässä) muutaman kuvan, kun pojat saivat kuusenkin laitettua ja me täällä aikaeroisina norkoiltu pitkälle yömyöhään hereillä. Nautiskeltu rauhasta ja oltu täysin ilman joulustressiä. Siis minäkin. Miten ihmeessä - en tajua! 

No, olen varmaan ollut niin tolkuttoman väsynyt, ettei ole sitten jaksanut stressata ja päätin jo aiemmin, että ulkoistan meidän perheen jokaisena joulun kolmena päivänä sukulaisten tykö syömään, joten en ole värkännyt kuin rosollin ja kaappiin on hommattu vähän kalaa ja muuta pientä tykötarvetta huikopaloja varten. Joululahjat pakkasin tänään täsmäiskulla, mutta sekin on hoidettu.

1 kommentti

  1. Pakko olla utelias ja kysyä että miten poikien koulun käy? Käyvätkö sen Suomessa vai USA:ssa? Kauniita kuvia, hyvää joulua teille Espoon " tukikohtaan"!

    VastaaPoista