London Soho / Carnaby Burger Co

perjantai 15. toukokuuta 2015
Käytiin syömässä Sohossa Carnaby Burger CO:ssa, joka oli pikkuinen, tosi riisutusti sisustettu ravintola, selkeästi paikallisten suosiossa. Neljän aikaan iltapäivästä oli muitakin liikkeellä mutta saimme ikkunan vierestä pöydän ja palvelu oli nopeaa. 

Itse tilasin  Chiken, Brie & Cranberry burgerin, ystäväni otti ehdat Fish and Chipsit ja teinityttö taas perinteisen Cheeseburgerin. Täytyy sanoa, että en ollut edes osannut odottaa näin hyvää annosta, se oli todellakin hyvä! Kaikilla oli ja oltiin tosi tyytyväisiä, että jaksettiin käppäillä tänne saakka, eikä mennä vaikkapa mäkkärin kautta eteenpäin :-)

Mun oli pakko testata alkoholitonta Ginger Mojitoa, jota olen kokeillut myös täällä USA:n puolella. Siihen tulee tuoretta minttua, limen mehua, jotain makusiirappia (gomme? ei kerro mitään), jäitä ja tietysti inkivääriolutta, ginger beeria.  Olen maistanut vastaavaa myös kurkku- ja sitruunamehun kera. Joskus mukana on ollut myös basilikaa. Tämä oli joka tapauksessa ihan hitsin kivan makuinen. Täytyy tehdä kotonakin jossain välissä. Harvoin muistaa, että juomisiin voisi ottaa tuoretta minttua tai vaikkapa verbenaa mukaan. Ajattelinkin nyt kokeilla joku päivä itsetehtyä minttujääteetä booliksi, jos saan ystäviä käymään.

Carnaby Burger Co:n löytää myös netistä, kliks. Menua voi selata siis ihan netissä ja suunnitella valmiiksi syömiset, jos tuonne sattuu osumaan. Peukut siis paikalle vielä kerran!


4 kommenttia:

 1. Että Lontoo on ihana! Ja nää kuvat saavat taas tahtomaan sinne! :)
  http://www.puutarhanpauloissa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jessi :-) Tuo Soho kyllä on sellainen houkutus ihan itsessään, että eikun lentoja varaamaan! Kiitti myös linkistä!

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…