Marble Headin majakka

lauantai 30. toukokuuta 2015


Tänään kuvapostaus erään niemen päästä, jossa majakka ja muutama 25c kolikoilla toimiva kaukoputki. Ne ovat kivoja, mutta vielä pikkupojille hieman väärässä asennossa, eli liian korkealla.

Meillä piisaa hellettä!
Sellainen ilmasto kesällä, että ulkona on kuin höyrysaunassa. Kovin on kosteaa ja kuumaa. Mutta minua ei kyllä haittaa :-)

Viime viikonlopppuna oltiin muuten Cape Codin päässä ja siellä oli samanlaisia.
Nähtiin ekan kerran valaita! Tämä paikka, nimeltään Marple Head on taas Bostonista pohjoiseen. Paikan nimi on tarkalleen itseasiassa Chandler Hovey Park. Kalliolla on kiva käydä picnikillä, mutta parkkipaikkoja on aivan älyttömän vähän. Mekin olimme ihan illan suussa ennen auringon laskua, mutta silti saimme odotella aikamme, että auto mahtui kadulle. (Puiston oma parkkipaikka oli totta kai myös ihan täysi.)


Tämä usein sama tilanne täällä meidän seudulla, kun viikonloppuisin haluat hyvällä ilmalla yhtään mihinkään. Kaikki muutkin ovat paikalla ja usein on ihan mahdotonta saada mahdutettua itseään minnekään. Tosi monet rannat ovat lisäksi yksityisiä tai parkkipaikat varattu vain lähialueen asukkaille. Tätä samaa sai huomata Cape Codissa. Private Beach -kyltit koristivat mukavasti rantojen reunoja. Harvoja paikkoja pääsee edes katsomaan, koska tietkin voivat olla yksityisiä. Mutta tosiaan tämä maisemapaikka on ihan avoin ja oikein mukava.

Tämä yksi suosikkipaikkojani täällä. Lähellä on myös biitsi, jossa käydään usein. Lapset tykkäävät myös, kun täällä voi kiipeillä kallioilla.

3 kommenttia

 1. Onpa kaunis paikka! Ihana postaus. Me kävimme viime vuonna Söderskärin majakalla. Se oli myös lumoava paikka. Alkaispa jo loma! Iloisia päiviä sinne Amerikkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tuire :-) Tosiaan nuo majakat Suomenlahdella majakkasaarissa ovat jotenkin niin oma juttunsa, niitä ei kyllä voita mikään. Mutta täältäkin löytyy ihan hienoja paikkoja. Minä en ole koskaan käynyt suomalaisilla majakkasaarilla, pitäisi korjata tilanne :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Ja mikä valo!! Niin kauniit värit. Ja pikkupojat aidosti innoissaan, vaikka kaukoputkesta taisi näkyä vaan sinitaivasta ;DD

  Mä olen ihan hulluna kans majakoihin. Viime Tanskan matkallamme kävimme kahdessa sisälläkin. Ihanaa kesää Hannis!

  VastaaPoista