Pääsiäinen Concordin keskustassa (kotikaupunki)

lauantai 19. huhtikuuta 2014Melkein meinasin unohtaa, että kävin napsimassa viikolla meidän pikkukaupungin eli Concordin keskustassa näitä kuvia, kun yhden kirkon portaille oli laitettu niin pääsiäiseen sointuva kukka-asetelma. Lämpöä on riittänyt osittain - keskiviikkona oli lunta ja torstaina pakkasta, mutta hip hei tänään taas ihan lämmintä. Tosin takki ollut päällä loppuviikon.

Pojat olivat ihan väsähtäneitä kuvaushetkellä - oltiin oltu pari tuntia puistossa ja vielä lounastamassa sen lisäksi. On taas ollut selkeästi päiväunien tarpeita, kun niin paljon touhutaan. Kuvat siis mitä sattuu, mutta laitan kuitenkin - that´s life. Tässä N räplää jotain leluaan, kun E sentään jaksaa katsoa kameraan. Laseistaan ei kuitenkaan luopunut, haha!

Kaupunki oli laitettu Patriots Dayn vuoksi todella hienoksi ja jokaisessa liikkeessä oli USA:n väreissä koristeviirejä ja lippuruusukkeita. Harmitti, kun käytiin tänään tuolla, etteivät pojat olleet yhtään innokkaita valokuvajutuista. Tuolla aika vilkasta ja autoja ajaa koko ajan, joten pakko olla tarkkana näiden hulivilien kanssa. Jos on päivä, jolloin karkaillaan, niin sitten se vain on sellainen päivä. Toivon, että lippukoristeet ovat vielä ensi viikolla paikoillaan, jos ehtisin vähän napsia fotoja. Jos ei, ensi vuonna uudestaan :-) 

8 kommenttia

 1. Ihania tunnelmakuvia taas. Pääsette näkemään todella mielenkiintoisia paikkoja. Ja pisteet siitä, että jaksatte tutkailla ympäristöä ja reissata noinkin ahkerasti neljän lapsen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tykätään käydä uusissa paikoissa ja isot pojat tietty helppoja… Pienten kanssa sitten pitää aina löytää sopivin väliajoin leikkipaikkoja, niin homma toimii :-)

   Poista
 2. Hienoja kuvia ! Yritin itse löytää jostain pajunkissoja, mutta saaliiksi jäi jotain amerikanversioita, joissa oli siniset 'kissat'.....Tuo kaupunki on mielestäni sitä New England tyyliä parhaimmillaan - tuo Hatch vaikuttaa uudelta, aiemmin kävin joskus ihastelemassa kauniita juttua Gatehouse:ssa. Hyvää matkaa NYC:iin, meillä on kovin sateinen pääsiäinen täällä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kertakaikkiaan löytänyt pajuja täältä! No, olis varmasti ollut, ainakin kukkakaupan tiskin takana :-) Oltiin nyt pääsiäinen menossa, joten eipä se nyt haitannutkaan. Ja joo se Hatch myy kaikkee skandinaavista, pääosin Iittalaa, Arabiaa, Marimekkoa ja tanskalaisia vaatteita. Tosi kiva. Ja hauska musta, että se on tosiaan tässä meidän pikkukaupungissa. Pienihän Concord kuitenkin on. Missä se Gatehouse oli?

   Poista
  2. Vastaankin itse: New Shop to 'Hatch' in Milldam
   Gatehouse in West Concord moving to Walden Street, changing name.

   Eli toi on muuttanut West Concordista (jossa me kans ollaan) tuohon vanhaan Concordin keskustaan, mutta sama putka :-)

   Poista
  3. Ei mekaan loydetty pajuja ja kaupasta piti kayda ostamassa pajunkissat. :)

   Poista
 3. Tuo Main Street Market & Cafe on ihana paikka! :) Ma tykkaan siita. Aina kun ollaan Concordissa kayty niin siella tulee pysahdyttya kupposelle.

  VastaaPoista
 4. Moikka - kaunista on kovasti. Aivan superherkullisen näköisiä liikkeitä ja ravintoloita. Ja lukeeko tuossa yhden essukuvan kyltissä tosiaan että We're really nice ? Ihana.... :)

  VastaaPoista