Kehu kaveria! (Ja New York)

maanantai 14. marraskuuta 2016


Itse olen taas vähän työstänyt omaa aarrekarttaa eteenpäin.
Nyt on mielessä ollut kovasti se, mikä minusta tuleekaan isona. 
Ehkä minustakin tulee joskus ainakin jotain :-)
Tai ehkä parasta olisi, jos lopettaisi ajattelun, joskus. 
Ehkä minäkin olen JO nyt jotain, vaikka ei olekaan pitkää yhtenäistä työuraa takana.

Jos voisi vain valita, niin tärkeintähän olisi voida tehdä työkseen sellaista, josta nauttii ja saa voimaa. Jos sillä ajatuksella menee eteenpäin, on varmaankin jo aika pitkällä.

Ja joku kysyy varmaan nyt, miten New Yorkin kuvat liittyvät tähän mitenkään. Liittyvät siksi, että tuolla kuvanottoreissulla sain aika jännän kontaktin. Eräs mies myi valokuviaan ja itse kun kuvailin siinä samalla ympäristöä, hän tuli kyselemään olenko valokuvaaja. Kerroin mitä olen ja siinä samassa vaihdettiin Insta-tunnarit. Olen saanut jälkeen päin häneltä viestejä kuvistani ja ne ovat antaneet uskoa eteenpäin. Menen omalla tavallani ja tyylilläni ja jos joku siihen oikeasti uskoo, olen todella otettu. USA:ssa yksi upea juttu on se, että ihmiset oikeasti kannustavat ja kehuvat. Siellä se ei ole pois itseltä. Se on yksi suurimmista jutuista, joista tykkään tuossa maassa. Sen mentaliteetin haluaisin myös adoptoida itselleni. On muuten oikeasti hankalaa. Se ei tule aina mitenkään luonnostaan. Nytkin kun kirjoitan tätä, kaikuu päässä ajatus, että nyt joku siellä ruudun toisella puolella lukee blogiani ja miettii, mitä tuokin pölisee. Mitä se luulee itsestään. Tämähän on se meidän monen suomalaisen ajatustapa ja -malli, josta itse ainakin haluaisin täysin pois. Mitä se toisaalta ketään haittaa, jos joku haluaa uskoa itseensä ja tykkää siitä, mitä tekee. Ja on vieläpä joskus ehkä hitusen ylpeä omista tekemisistään. Saisi olla mielestäni paljon enemmänkin!

Kehu päivässä vähintään kerran, pistetään kehu kiertämään! Ketä sinä voisit kehua tänään? Minun kehuni menee tänään USA:ssa asuvalle ystävälleni Minnalle, joka jaksaa uskoa minuun pyyteettömästi. Uskotaan yhdessä hyvään tulevaan! 


1 kommentti:

  1. Ihana Hanna <3 Mä täällä nyt sitten märisen ihanista sanoistasi.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…