tiistai 11. elokuuta 2015

New York, New York - Sisustusta ja julisteita


 NEW YORK, NEW YORK.

Siinäpä se. Mun toinen kotini. Ainakin melkein. Toiveajattelua oikeasti!
Olisihan se, jos ei lasketa kolmen tunnin ajomatkaa pohjoiseen :-)
Mun oikea koticity on Boston. Se ei ole vaan tuntunut oikein omalta.
Eilen, kun vihdoin sain kehystettyä tämän saamani julisteen Ikean halpoihin, mutta erittäin toimiviksi todettuihin kehyksiin, mies laittoi Faceen kuvia, kun oli juuri lentänyt Manhattanin yli.
Vähän kyllä pisti sydämestä. Täällä sitä nyt kökötetään ihan omasta tahdosta ja vähän pakostakin Suomen päässä, eikä ole kyllä valittamista ollenkaan, mutta sitten toisaalta se on erikoinen juttu, että tuo kaukokaipuu iskee hyvinkin pian. Ihmeen pian!
Kolme viikkoa olin ollut Suomessa ihan ihmeissäni, että mitä mä täällä oikein teen? Mihin täällä nyt osaa asettua ja saada tuon arjen taas pyörimään jouhevasti. Tajusi, että kyllä sitä ihmeesti oli sopeutunut toiseen paikkaan. Sitten samalla tuli sellainen olo, että pitäisikö vain ottaa ja lähteä takasin. Toki ei olisi edes nyt mahdollista, mutta sellainen olo. Pari päivää siitä, niin eipä ole oloa enää näkynyt. Löysin ilmeisesti sen suomalaisuuden ja oman kodin tuttuuden hetken ihmettelemisen jälkeen. Kyllä täällä kelpaa olla. Ja onneksi lentokoneet lentää JFK:n kentälle Helsinki-Vantaalta päivittäin. Sinne kyllä pääsee! Ensi kesä näillä näkymin ollaan siellä toisella puolella merta, jos ei kauemminkin. Aika näyttää.

Minulla on kuitenkin SYDÄN Suomessa. Nyt yritys kova, että tänne pystytään myös kokonaan jäämään.
Sain muutaman kivan julisteen meidän sisustukseen mukaan Deseniolta. Tämänkin piti alunperin mennä lasten(kaksosten)huoneeseen (jota parhaillaan laittelen uuteen uskoon), mutta itseasiassa toimiikin tosi kivasti tuon pikkupöydän päällä. New York ja Manhattain kartta taitaa olla aika in sisustuselementtinäkin täällä Suomessa, mutta itselle se on iso pala elämää. Se kuuluu nyt tänne. 
Desenion printit ja julisteet sopivat kyllä paremmin kuin hyvin kollaaseiksi ja toimivat useamman kuvan kera upeasti. Desenion sivuilla on reilusti inspiraatiokuvia, joissa näitä kollaaseja näkyy, ja ne löytyvät täältä. Itsekin tosiaan vielä rakentelen useamman julisteen setin sinne eskarilaisten huoneeseen. Laittelen siitä juttua heti, kun homma on valmis :-)


2 kommenttia:

 1. Ja minä en ole päässyt kuin ajelemaan autolla Manhattanille. Plääh. Milloinhan mun Nykin reissu onnistuu?

  Oisit voinut kyllä jo palata takaisinkin, en ois laittanut pahakseen ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuule, sun takia olisin todellakin voinut palata takaisin ja ootas nyt jos vielä joksikin aikaa sitten tullaan :-) Jos me sitten vaikka tehdään yhdessä se Nykin reissu!!!

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…