Country Living -messut New Yorkissa

maanantai 31. elokuuta 2015


Tuli nyt laitettua vihdoin vähän kuvia tuolta Country Living -messuilta, joissa olen nyt käynyt tänä ja viime kesänä.Messut ovat Rhinebeckin kaupungissa New Yorkissa. Siellä Dutchess Country Fairgrounds on paikka, jossa on messuja järkätty jo vuodesta 1842. 

Pääasiassa täällä on maatalousmessuja ja vaikka mitä karjahuutokauppoja. Mutta nyt myös muutaman vuoden ajan siis paikka ollut antiikin ja maalaiselämäfanien kohtaamispaikka.

Tavaraa ja tarjontaa on todellakin ihan laidasta laitaan. Aivan kirjaimellisesti. Kaikkea löytyy! (tosin ei mitään uutta "krääsää" tietenkään)


Ekalla kerralla meni aika pitkään kiertää koko laaja alue ja jokainen halli läpi, mutta tänä kesänä tiesin jo paremmin, mistä löytyy sitä kiinnostavaa rompetta ja mitkä kannattaa ihan jo jalkoja säästääkseen sitten vain jättää väliin. Paikka on aika aurinkoisella mäellä, joten hiki hatussa sai todellakin kierrellä. Tässä nyt muutama kuva ensihätään! Arvaatte varmaan, että kuvia on aika paljon kortilla tallessa, ja kun niin paljon kaikkea hauskaa näytettävää löytyy, en malta olla laittamatta lisää postauksia aiheesta. Eli näitä luvassa uudemmankin kerran!Jos ensi kesänä satut olemaan lähistöllä tai suunnittelet reissua USA:n itärannikolle, tänne kannattaa ehdottomasti tulla! Sen verran kuitenkin sijainnista, että ihan NYC:n lähellä ei olla, vaan enemmänkin Albanyn suunnassa New Yorkin osavaltion sisällä. Meiltä Bostonin puolelta ajelimme sellaiset pari kolme tuntia tänne. Ja innokkaille musiikki-ihmisille vielä matkailuvinkkiä peliin: Woodstockin mestat löytyvät Bethelistä, joka melko liki Rhinebeckiä... :-)3 kommenttia:

 1. Näyttää just sellaiselta tapahtumalta, joka Suomesta puuttuu. Siis onhan täällä kaikenmaailman kädentaitomessuja ja maatalousnäyttelyitä, mutta että olisi tuollainen valtavan iso, osaksi ulkoilmatapahtuma.Tai sitten se on vaan tuo kaikki ihana rompe, joka täältä puutuu ;-) Lähimmäksi tuontapaista taitaa päästää Tanskassa, jossa pari vuotta sitten kävin Ledreborgin lifestyle-messuilla. Upean linnan puistossa ja talleissa oli tarjolla antiikkia, käsitöitä, herkkuja, vaatteita, kukkia jne. Tuli taas hirveä kuume päästä sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tässä mittakaavassa kyllä ei ole Suomessa näkynyt messuja, kun esim. Fiskarsin antiikkimarkkinoiden se "halli" on yhden Rhinebeckin hallin kokoinen ja siellä on niitä sitten kymmenen :-) Mutta totta toikin, että ehkäpä täällä ei sitä tavaraa olisi riittävästi? Tai sitten ihmisiä. Mutta tuo Tanskan tapahtuma olisi kiva nähdä itsekin. Täytyy pistää mieleen :-)

   Poista
 2. Onpa hauskan näköinen tapahtuma, voi mitä löytöjä tuollaisesta voisikaan tehdä... :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…