KIVIkivi - purjehdusta ja ihania vaatteita

tiistai 12. joulukuuta 2017


Viime kesänä törmäsin sattumalta instaillessani ihaniin purjehdusaiheisiin yöpaitoihin. En ollut silloin heti muistanut tallettaa firmaa muistiin, mutta onneksi törmäsin kuviin uudestaan. Oli jotenkin hieno fiilis löytää vaatteita, jotka olisi voinut suunnitella itse itselleen. Siis sen takia, että ne olivat just eikä melkein täydellisiä. Siksi harmitti, kun en meinannut sitten uudestaan niitä löytää.


Onneksi löysin KIVIkivin sen toisenkin kerran! Silloin olin täällä Bostonin päässä ja mietin, että täytyy tilata heti itselle pari yöpaitatunikaa, kun pääsen käymään Suomessa. Unohdin asian kokonaan, kunnes muutamaa päivää ennen takaisin lähtöäni viime marraskuussa muistin ja päätin laittaa viestiä, josko olisi mahdollista päästä noutamaan paidat. Postissa kun ne eivät nyt ehtisi. 


Sain sovittua noudon ja me satuimmekin asumaan melko lähellä. Olin ihan innoissani, kun pääsin katsomaan heidän tuotteita muutenkin kuin netin kautta ja totesin, että etenkin tuo musta purje(numero)yöpaita / mekko saisi olla enemminkin purjehdusmekko tai tunika, sen verran ihana se oli. Sen materiaali, Suomessa valmistettu bambu-kangas on jotenkin todella erikoisen pehmeää mutta samalla jämäkkää. (Bambu 96%, lycra 4%.) 

Harmaa Harmajayöpaita on 100% puuvillaa ja kangas on myös valmistettu Suomessa. Tämä musta paita on ensimmäinen bambuvaate, mitä minulla on, ja olen todella positiivisesti yllättynyt sen ominaisuuksista. Harmaa on selkeästi ohuempi ja enemmän paitulimaisempi kuin purjenumerolla varustettu musta. Purjemekkoja saa myös valkoisena. Molemmat ovat kuitenkin tosi ihania ja samalla saavat omat käyttötarkoitukset.


Siispä matkaan lähtivät yöpaitani tai siis kaikkeen käyttöön sopivat mekkoni, ja ne ovat täällä Amerikan päässä nyt ilahduttamassa. Näille on käyttöä ihan päiväsaikaan ja se musta olisi minusta aika hieno valinta vaikkapa purjehdusseuran juhliin. (Oikeasti, en ole raaskinut koko mustaa vielä juurikaan käyttää!)


Harmaita (Harmaja) ja mustia ja valkoisia (purjenumero) pyjamia ja yöpaitoja on mallistossa myös 1 - 6 -vuotiaille lapsille. Meidän Eetu näissä kuvissa sai testattavaksi 6-vuotiaan kokoa olevan yökkärin. Hän käyttää normaalisti 128cm vaatteita, ja tämä oli ehkä just hieman nafti. Tosin riippuu minkä mallisia vaatteita lapsilla tykkää käyttää. Arvioisin silti, että tuo 6-vuotiaan koko on vähintäänkin 122cm vastaava. 


Näiden lasten ja naisten yökkäreiden lisäksi KIVIkivin mallistossa on purjehdusaiheisia kylpytakkeja ja pellavavuodevaatteita SEKÄ myös pyjamat miehille. Ja uusia uutuuksia olisi kuuleman mukaan tulossa. Niitäpä tässä odottelenkin jo keväälle :-) 


Mutta haluan jatkaa vielä tätä tarinaa. Uskon siihen, että kaikella on joku tarkoitus. Meille tulee kohtaamisia ihmisten kanssa, joidenka kanssa me vain ollaan syystä tai toisesta juuri siinä hetkessä tarkoitettu tapaamaan. Ehkä minäkin juuri siksi päädyin kysymään, saisinko noutaa tuotteet. Muutenhan en olisi saanut tietää, että me olemme samassa pursiseurassa laiturinaapurit. 


Ja muutakin yhteistä löytyy. 
Kivihulluus, jos sen voi positiivisesti näin sanoa. En voi vastustaa kiviä, en ole koskaan voinut. Meillä on aina kivikokoelma ja raahaan eri paikoista hienoja kiviä mukanani. Täälläkin meillä on niitä nyt useampia purkkeja täynnä. Isäni muistaa, kun joutui kantamaan kivikokoelmiani jo ollessani pieni. Nyt mieheni sitten kantaa niitä aina välillä, kun multa loppuu kädet eikä ole pussia. Tämä välillä naurattaa. 

Ehkä kivifanien sielunelämässä on vain jotain samaa?Mutta nyt siis vielä todella suuret ja rehelliset supersuositukset näille KIVIkivi-vaatteille. Ihanaa, että voin (toivottavasti) omalta osaltani levittää sanaa tämän uuden yrityksen tueksi. Mutta mun täytynee myös hankkia toinen musta tunika ensimmäisen kaveriksi, jotta raaskisin alkaa käyttämään niitä :-)KIVIkivi-tuotteisiin, yritykseen ja sen historiaan pääsee tutustumaan heidän nettisivujen kautta, täältäP.S: Pahoittelen kuvien laatua. Marras-joulukuu on ollut erityisen pimeää kuvata ja mustasävyisten vaatteiden kanssa vielä haastavampaa. Olisin niin mieluusti halunnut ihanat kuvat rannalla otettuina, mutta tällä kertaa aloitetaan näillä. Lisää tulee varmasti!


Pakko vielä laittaa nämä kaksi kuvaa. Viime kesänä Högsåran ja Kasnäsin lähellä ollut kalasääsken eli sääksen pesä yllä ja meidän pikkuherran tukka alla. Miten jotain samaa olisi kyllä havaittavissa... :-) (Ehkä se on parturin paikka.)P.S 2 : Perhepyjamat purjehdusteemalla olisi nyt oikein trendikäs juttu täksi jouluksi... Aika tyylikkäitä sellaisia olisi KIVIkivellä tarjolla :-) 

(Vaatteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan lahjaksi.)


1 kommentti

  1. Ihana toi eka kuva <3
    Ja kivifani ilmoittautuu täältäkin, myös simpukoita löytyy :D

    VastaaPoista