Syreenit ja keväinen koti

torstai 4. toukokuuta 2017
Onpa ollutkin kiire viikko! Heti, kun tulee vähän kivoja töitä, niin sitten sitä tekee niitä ihan innolla ja antaumuksella. Ja ajan kulua ei edes huomaa. Piti laittaa jo heti maanantaina viikonlopulta kuvia, mutta tässä sitä ollaan. Toinen viikonloppu jo edessä. Toukokuu alkoi, niin näyttää aikakin menevän taas kuin siivillä. Mutta tässäpä sitten tulevat. Kuten instassa tunnustani seuraavat ehkä tietävät, meillä kukkii jo syreenit. Mutta kun ei ole omia pensaita, on onni, että kaupasta löytyi oksia. Näitähän sitten kuvailin aivan hulluna ja kamera täynnä syreeniä edestä ja takaa...Aivan ihana tuoksu kesti kolmisen päivää, mutta sitten menivät yhtäkkiä. Eivät siis kovin pitkään maljakossa kestäneet, mutta kyllä oli kaiken rahan arvoista silti.
Onneksi luulen tuon vähän viileän kevään myöhästyttäneen myös Suomessa syreenin kukintaa, joten todennäköisesti ehdin nauttimaan sitten niistä vielä omalla pihalla.
Nauratti tuo Muumi-muki, joka oli sunnuntaiaamuna olkkarin pöydällä. Täytyy sanoa, että just tuo fiilis ollut monta kuukautta!
Hyvähän se on nukkua talvella varastoon, niin ehtii kesällä kirmata. Mutta oikeasti, ei se kivaa ole, kun talviaika on niin väsyttävä. 
Ehdin jo innostua siitä, että nyt ollaan pirteitä ja väsymys pois, kun meillä paukkasi allergiat yhtäkkiä päälle. Jokainen puu oli nyt sitten lähtenyt kukkimaan yhtä aikaa, ja sen näkee silmistä ja sen näkee ihosta. Ja sen tuntee, kun minulla nuo allergiat aiheuttavat kamalaa väsymystä. Että pitkästä aikaa tullut nukuttua päiväunia, kun ei kerta kaikkiaan pysy pystyssä. Sadesää helpottaa heti, ja kyllähän nuo kukinnat menevät toki nopeasti ohi.
Onneksi syreenistä ei tule mitään allergiaoireita!

Viikonloppuna meidän oli tarkoitus käydä ajelemassa Cape Codissa, mutta sää muuttuikin niin kylmäksi, ettei viitsitty sitten ajaa sinne saakka. Meiltä sinne ei kovin pitkää ajomatkaa ole, mutta jäätiin kuitenkin puolitiehen. Rannalle pääsee nopeasti joka tapauksessa tosi nopeasti. Täytyy käydä siellä nyt toisen kerran. Cape Cod on täällä tosi suosittu viikonloppukohde ja tiet ovatkin todella tukossa aina etenkin paremmalla säällä sunnuntai-iltaisin paluuliikenteestä. 


Sisustusta tulee vähemmin tässä talossa kuvattua, koska meillä on oikeasti hankala kuvata. Valo tulee aina jotenkin väärin ja tässä pientä sokkeloisuutta myös, joten laajoja kuvakulmia on mun objektiiveilla vähän haastava tehdä. No, tuossa alla nyt tuollainen kohta, josta ei ole ehkä ennen ollut mitään täällä blogissa. Meillä siinä "keittiökärry", jonne laitan yleensä erilaisia välipalatarpeita lapsille.
Siinä myös mun keittokirjat laatikossa, kun meillä aika vähän hyllytilaa keittiössä. Ja mulla ei ole mitään kirjahyllyä täällä erikseen.

Vapun kunniaksi laitettiin vähän jätskikippoja ja iloisen värisiä pillejä. Ja jätskitötteröitä tietty. Laitoin myös pussillisen ilmapalloja, jotka olivatkin sitten ne suosituimmat jutut :-)
Mutta nyt jos en viikonloppuna tänne ehdi, toivottelen kaikille aurinkoisia ilmoja! 


2 kommenttia

 1. Kiva tuo kärry. Siihen on sitten kiva säätää uusia nättejä juttuja.
  Voi kun minä kaipaan syreenejä. Meillä mökillä niitä on aivan älyttömän paljon. Toivottavasti satutaan paikalle kun on kukinta parhaimmillaan...
  Just tässä pähkään että mikäs se sun virallinen päivä oli??? Ei ihan vielä...

  VastaaPoista
 2. Ihania on ja sinun kuvista tulee aina hyvämieli! Elämä välittyy kivasti ❤❤
  T. Kati ( Call It Home )

  VastaaPoista