Ihania leikkokukkia ja muita silmäniloja

tiistai 4. lokakuuta 2016
1. Miten englantilaiset teepurkit ovat aina niin kauniita. Ja miksi ostan niitä, vaikka en juurikaan juo teetä :-D No, minkä voi, kun ovat niin kauniita.

2. Kuinka oranssi onkaan niin ihana syksyllä. Ja miten se tuokaan energiaa!

Olen nautiskellut näistä sävyistä ihan hurjasti. Valoa riittää ja lämminkin on. Ja ihanat tunnelmat. Syksy on täällä ihan parasta. 

4 kommenttia:

 1. Kiva uusi ja raikas layout sulla! Mä aamulla just pesin töihin lähtiessä hampaita ja stressasin muutamaa juttua. Sitten ajattelin just samaan tapaan, että olkoot vaan ja antakoon tapahtua. ;) Hiukan helpotti, kun tajusin, että voisin mennä niitä miettimiäni asioita kohti ihan vain olemalla. Mutta joo välillä tekee tiukkaa, kun on tarve hallita elämää. Mulla on sama myös, että ulkomailla asuminen on varmaankin saanut tuon piirteen voimistumaan. Meillä on aina ollut nopeasti työn puolesta tuttavapiiri melkein heti valmiina, mutta silti ajattelen, että jotenkin sitä on aina alitajuisesti varustautunut selviytymään yksin. Just tuo klassinen koulukuljetusjuttukin, että varmaan omassa maassa lähtis vaan ja shoppailis viime tinkaan, mutta nyt ei tule minullekaan mieleenkään "ottaa sellaista riskiä", kun mitä sitä sitten oikeesti tekee jos ei onnistukaan pääsemään ajoissa takaisin. No, keksiihän sitä hädässä aina ratkaisujakin, mutta ehkä se kuvastaa enemmän vaan omaa tunnetta siitä, että itse pitää pystyä hoitamaan asiat tai muuten ne lipeää kädestä. Toivottavasti kengät löytyi. :)
  t. Johanna (www.ajatuksiakaukana.blogspot.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Vitsit, miten sen saisi tehtyä. Stressittömän päivän. Antaisi vain olla :-D

   Ja on muuten totta, että Suomessa ei paljon jaksaisi stressata. Jos olisi joskus jostain myöhässä, hoitaisi sen tavalla tai toisella. Siellä on noita sukulaisiakin paikkaamassa. Täällä on tasan oma perhe. Mutta hei, kengät löytyi :-D

   Poista
 2. No voi, tuntuu, että ainoa, mitä pystyy sanomaan, on pelkkiä latteuksia, kuten asioilla on tapana järjestyä jne, kun ei nyt ihan käynyt selville, minkätyyppisistä ongelmista/avoimesta tilanteesta puhut. Mutta niinhän se on, elämä kyllä lutviutuu ilman stressaamistakin. Tietty rentous ja irti päästäminen kontrollista on varmaan myös opeteltava juttu. Itsekin olen opetellut ja toisaalta niissä kohdin, missä ei ultimatum voi tai halua päästää irti, yritän hallita tilannetta vieläkin paremmin. Eli esim. ajatukseen, että mies joutuisi yli laidan, ajattelen, että opettelen pari perusasiaa niin, että osaan ne unissanikin, että pystyn hänet noukkimaan sieltä ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo, mutta näinhän se on - asiat järjestyvät jossain vaiheessa omalla tavallaan. Nyt siis ongelmat lähinnä logistisia, ja kuuden hengen perheessä välillä hieman haastavaa, kun joutuu eri syistä reissaamaan Suomen ja USA:n väliä. Eikä siis edes nyt oikein edes tiedä, milloin pitäisi olla missäkin, ja sen takia ei voi vaikkapa ostaa edullisia lentolippuja, kun niitä on vielä saatavilla.

   Mä olen ollut sellaisessa turvallisuuskoulutuksessa entisen työpaikan puolesta, jossa just naarattiin ihmisiä vedestä ja hypittiin jääkylmään veteen aika korkealta. Siinä vaiheessa, kun tajusi, ettei tule itselle paniikki, oli homma jo aika hyvin hallussa :-D (Tein erään firman henkilöstöpuolella työtiimeille purjehduksia Saaristomerelle.)

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…