Marimekko valtasi Manhattanin!

perjantai 15. huhtikuuta 2016Käytiin viime sunnuntaina NY Cityssä katsastamassa Marimekko / Target -yhteistyön promootionäyttely, joka oli muutaman päivän "pop up" Manhattanin High Linellä. Kaikki pojat tykkäsivät, kun pääsivät testaamaan ulkokäyttöön tarkoitettuja tavaroita. Suosituimmat olivat teltat. Hyvin mahtui ahtautumaan neljä suomalaista yhteen pikkuiseen telttapahaseen :-D Paikalla oli myös pop up -kauppa, josta sai näin ennakkoon ostaa malliston tuotteita. Meinasin yllättäen seota. Lisää saa shopata ensi sunnuntaista eli 17.4. alkaen. Ollaan juuri silloin reissussa Lake Placidissa, mutta täytyy tehdä täsmäisku netin kautta. Tässä juuri selattiin tuotteita, jotka ovat jo tulleet kokonaisuudessaan hintoineen Targetin nettisivuille. Meillä ajatuksena ainakin ostaa muutamat säkkituolit ja todennköisesti myös pari kansituolia. Sitten halausin myös auringonvarjon... Ja yllättäen aika monta muutakin juttua. Voin sanoa, että luonnossa nähtynä nuo olivat melkein kaikki niin houkuttelevia, että kalliiksi taitaa käydä :-D Lisää kuvia tulee, kun saan ne käsiteltyä! 

Pientä kiirusta ollut nyt muutama viikko, ja siksi blogikaan ei ole päivittynyt. Täällä sitä silti ollaan ja etenkin Instagramiin laittelen kuulumisia ja kuvia melkein joka päivä. Sieltä löydyn nimellä "hannistoukokuu". Tervetuloa seuraamaan!

6 kommenttia

 1. Toi teltta on ihana!! Mahtuiskohan sinne aikuinenkin? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihan mahtunut aikuinen, ainakaan mun pitunen :-D Mutta monta lasta kyllä!

   Poista
 2. Ihania kuvia! Aika hyvin maastoudutte sinne marimekko-tuotteiden keskelle...

  VastaaPoista
 3. Marimekon yhteistyö siellä on uutisoitu täälläkin hyvin.
  Jonkinasteista isänmaallisuutta olen näkevinäni kuvista ;)
  Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä netissä myyty tavarat loppuun tosi nopeasti, mutta kaupoissa ei ole ollut mitään tunkua. Hyvä meille, jotka niistä tykkäävät - saatu rauhassa ostaa :-)

   Poista