Keltaista ja keväistä - hotelli-iltapala Lontoossa

torstai 18. helmikuuta 2016Kaivelin kuvia ja blogitekstejä, joita olen jostain syystä jättänyt julkaisematta. 
Tässä yksi sellainen setti.
Kuvat ovat sekä hotellista Lontoosta viime toukokuulta ja meidän kotitalosta Suomesta.


Näissä kuvissa on muuten mun söpö kukkakimppu, joka odotti ystäväni tuomana, kun tulin käymään Suomessa kotona viime vuonna vapun tienoilla. Samalla reissuilla kävin myös Lontoossa ystäväni ja hänen tyttärensä kanssa. 


Kuvissa on myös hotellihuoneessa nautiskeltu "iltapäiväteekattaus", joka tosin meni iltaan ja teekin oli oikeastaan siideriä :-)  Hain herkut Marks & Spenceriltä. (Eikä noita leivoksia kyennyt syömään, kuin yhden. Ihania, mutta liian liian makeita...) Iltalukemisena ruotsalainen Lantliv.. Ja huomoikaapa nyt, että mukana oli Charlotten kunniaksi ostettu keksipakettikin. Pakkohan se oli hommata! Vaikka harmiksi osuttiin paikalle vasta pari päivää h-hetken jälkeen. (Olisimme olleet tosi lähellä sitä suurta tilaisuutta, koska hotelli Paddingtonissa oli ihan melkein vastapäätä Saint Maryn sairaalaa. )


Nyt saattaa olla samanlainen reissu tiedossa. Saa nähdä onnistuuko. Meidän koira nyt Suomessa tämän kevään, koska tässä nykyisessä asunnossa on lemmikkikielto. Minun ei alunperin pitänyt tulla tähän asuntoon ollenkaan, joten sen takia ei haitannut, ettei lemmikkiä saa pitää. Mutta sitten aikataulut taas vähän muuttuivat, ja täällä ollaan. Mutta koira tulee sitten perässä. Koiran nouto ja Lontoo voisi mennä periaatteessa kivasti taas samassa paketissa, mutta ongelma on se, että koiran kanssa mennään Islannin kautta ja sitten taas Lontooseen täältä kannattaisi lentää BA:n siivin. Saa nyt nähdä. 


Mutta nämä kuvat nyt ovat sellaisia, mistä itse tykkään ja ihmettelen, miksi ne jäivät alunperin laittamatta blogiin!  Nämä keltaiset värit antavat juurikin nyt sellaista toivottua aurinkoenergiaa!


Toisaalta en pistäisi pahakseni, jos pääsisin maistamaan noita herkkuleivoksia pikapuoliin uudestaan :-)8 kommenttia

 1. Oi, mitä herkkuja näissä kuvissa <3

  Meillä on keskimmäinen neiti pyytänyt Sannin inspiroimana teekutsuja, joten yhdet sellaiset pitäisi järkätä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti peukutan teekutsuja :) Sitäpaitsi sillä verukkeella saa tehtyä vaikka mitä englantilaistyylistä hyvää!

   Poista
 2. Kohta kohta on se kevät ja kotiin kantautuu keltaista, jota en muuten jaksa yhtään katsella. Kevääseen se kuuluu. Ihana kuvasarja! Voikaa hyvin, koko poppoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama juttu! Mä en kestä keltaista yleensä yhtään. Mutta sen kevään hetken se menee, tai on ihan oikeasti ihan pakollinen juttu.

   Poista
 3. Voi kevät! Ootan jokaista auringonsädettä kuin kuuta nousevaa! Ihania inspiskuvia :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Lontoo on kyllä ihana, kerran olen käynyt ja toista kertaa suunnittelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lontoo niin ihana! Mä kävin viime vuonna pitkästä aikaa. Sinne tekee aina vähän mieli päästä :-)

   Poista