Simppelimpää tammikuuta kohden...

keskiviikko 30. joulukuuta 2015


 Tänään lähti kuusi pihalle. Yleensä tykkään pitää kyllä joulukuusta ihan tuonne loppiaiseen tai vähintäänkin uuden vuoden yli, mutta kun karisi taas pahus tuo metsäkuusi, ettei jaksanut nyt sitten pitää sitä enää sisällä.

Onneksi on parveke, joten se on nyt valoineen siellä. Näkyy kivasti sisälle. Saa varmaan olla koko tammikuun siellä, jos mut tuntee. En varmaan jaksa tehdä sille mitään kauhean nopeasti :-D

No, päivällä oli ihanan valokuvauksellinen huurteinen ilma, mutta se päivä meni muissa puuhissa, enkä ehtinyt ulos pahemmin kuvailemaan. Ihanat vaaleanpunaiset ruusut pöydässä ja napsin sitten muutaman pimeäkuvan tänne blogiin. Juuri nyt yritän vielä vähän aikaa pitää tätä jouluflowta yllä, mutta jotenkin sellainen "puhdistautuminen" kaikesta ylimääräisestä ympärillä on jo mielessä. Se, mikä tulee minulle aina tammikuussa. Pitää saada paikat tyhjiksi ja pinnat puhtaiksi mistä vain ylimääräisestä. Uuden alkua ja puhtaalta pöydältä lähtemistä uuteen vuoteen. Sitä kai se on? 

Kynttilöiden valossa mennään ja oleillaan vaan. Yritetään kerätä voimia ja kohta sitä on taas intoa puuhata kaikenlaista, mihin ei ole syksyllä jaksanut yhtään paneutua. Onneksi on nämä vuoden kierron erilaiset ajat. 

Kävin tänään myös katsomassa vähän alessa vaatteita. Innostun aina Odd Mollyn vaatteista, kun näen niitä kuvissa. Mutta ei. Ei ole mun kropan kanssa samaa maata Odd Mollyn suunnittelu. No, onneksi on muitakin kivoja!

Mutta nyt eikun laiskottelemaan leffan pariin. 
Will Hunting tulee telkkarista ja tutuista Bostonin maisemista.
Sinne palataan pian.

1 kommentti

  1. Teilla nayttaa niin kotoisalta valoineen ja kynttiloineen. Ma sain joulun ulos kassa 6.paiva. Ens vuonna kuusi tulee sisaan kylla aikaisemmin. Sita oli niin kiva katsella ja tuntui vahan hassulta laittaa se pois. Nayttaa kovin tyhjalta. Mulla kanssa tammikuussa tulee aina sellainen raivausinto. Tosin tana vuonna ei kylla niin voimakkaasti. Ehka sita intoa vahan hidastaa se etta mun pitaa saada ensin otetut kuvat asiakkaille ja sitten vasta kun on oma poyta puhdas tommosista hommista niin sitten uskaltaa ruveta omiin hommiin. Vetta tulee tanaan taivaan taydelta ja mittariin on luvattu lampoasteita -12. Kylla taalla taas sahaa taa lampotila. Ahistaa vahan. Olispa kunnon talvi.

    VastaaPoista