Halloween käsitöitä Country Living messuilla

lauantai 24. lokakuuta 2015Puuh, meinasin unohtaa nämä kuvat!

Nehän on otettu jo kesällä Country Living -lehden (USA) messuilta Rhinebeckistä New Yorkista, mutta säästelin tänne halloween-aikaan. Oho, meinasi mennä koko juttu taas ohi.

Lokakuu on ollut tosi kiireinen ja siltä näyttää marraskuukin. Joulukuussa helpottaa -hetkeksi. Ei ole tämä minun Suomen "loma" mitään lomaa nähnytkään :-D Tosin heh, eipä taida kukaan lomaksi yliopisto-opintojen suorittamista sanoakaan. Mutta sitten taas ehtii huilia, kun ensi vuoden puolella ihmetellään, mitä sitä tekisi, kun on aikaa enemmän kuin tarpeen.

Ja vaikka ei olla vielä menty Halloweenin ohi, minä olen jo varustanut Suomen-kotia (joulu)valoin. Olin ehkä meidän kylän eka :-D

Onkohan tuo nyt sitten minkä sortin kunnia, en tiedä. Mutta kovasti kaipaan sitä valotuikkujen hohtoa tähän pilkkopimeään aikaan. Vähän oranssia joukkoon, niin "jouluvalot" ovat halloweenvalot!

Näitä kankaisia "kestokurpitsoja" meinaan tehdä joku kerta. Ehkä ensi vuonna :-) Jos olisi vain aikaa!

Tällaisia tunnelmia siis kesäisiltä messuilta.

Mutta nyt mentävä laittamaan vähän iltapalaa pojille.
Kivaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Tää Suomen pimeys yllättää mut aina, vaikka sen hyvin tietää. Kyllä täällä jo valoa tarvitaan.
  Oli muuten tosi kiva törmätä eilen ;)
  Tykkään tuosta Jenkkimeiningistä, kun tehdään jotain, niin tehdään isosti ja viimeisen päälle, niinkuin eri vuodenaikojen koristelut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu pimeys plus kylmyys. En tykkää! Mutta oikeesti kevättalvella Suomessa kivemmat säät, kuin vaikka Bostoniss. Pitää muistaa se siinä vaiheessa, kun ja jos täällä on taas "oikeasti pysyvästi" :)
   Mä tykkään kans niin siitä, kun pihat koristellaan viimesen päälle niin Halloween 🎃 -aikaan kuin jouluna!

   Poista
 2. Aivan ihania nuo kankaasta tehdyt kurpitsat! Kelpais kyllä meillekin ;DD

  Vielä en oo viritellyt kausivaloja meille, mutta kyllä yleensä olen Halloweenista aloittanut meidän kausivalokauden. Eli ethän sä oo kuin reilun viikon etuajassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siis eikö ole! Arvaa vaan, niitä ei oikein kiinnostanut shoppailla keskellä kesää. Nyt olisin voinut ottaa :-) Olispa ollut kaukaa viisas!

   Meillä edelleen valot vähissä, olis jotenkin kiva kun syyspimeässä talojen pihoilla olisi valoja jo nyt! On niin pimeää...

   Poista
 3. Ihania halloween juttuja! Tulipa taas inspistä! :) Tsemppiä sulle kiireisiin. Huisaa halloweeniä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tuire! Meillä olikin lasten Halloween-bileet jo torstaina :-)

   Poista
 4. Jenkeissä se tosiaan osataan tuo halloweenin vietto! Upeita koristeita! Itse en oikein oo lämmennyt tälle juhlalle, mitä nyt lapsoset koulussa tai hoidossa hiukan kemuilee :) Joulu se vaan on mielessä jo, ja valoja ajattelin myös iltasella jo asetella... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!,Se on niin uusi perinne täällä Suomessa,vaikka onhan koko juhlan alkuperä eurooppalainen. Usa:saa kurpitsapellot jo melkein "pakottaa" halloween-tunnelmaan itsessään. Meillä pyhäinpäivä vain jotenkin enemmän thanks givingin tyylinen, joten ehkä monet ei tykkää sekoittaa siihen halloween-hömpötystä :-)

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…