NYC: Columbus Avenuen Farmers Market

torstai 5. kesäkuuta 2014

Osutiin yksi lauantai juuri sopivasti toriaikaan, kun käytiin New York cityssä. Tai ainakin tässä Columbus Avenuella oli toriaika parhaimmillaan. Se oli siinä Natural History Museon takana eli ihan Central Parkin lähellä, Hudson Riverin puolella. Alue on nimeltää Upper West ja minulla on sellainen tunne, että siellä on kovasti nousussa ainakin ravintolatarjonta. Voi olla, että se on ollut niin jo ennenkin, mutta ainakin nyt tuntui olevan paljon suosittuja paikkoja ihmismäärien suhteen arvioituna. Siistin näköistä aluetta muutenkin.

Tuolla Manhattanin kaduilla on kyllä myös muutenkin usein hedelmäkojuja, mutta tässä oli ihan kunnon katutori nyt kyseessä. Voi että, kun olisi ollut aikaa, minä olisin norkoillut siellä varmaan puoli päivää. Lapsilla oli kuitenkin kova kiire museolle, joten tämä jäi nyt tällaiseksi pikaiseksi ohikulkumatkaksi. Meillä on farmers market -toreja myös täällä omalla seudulla, mutta en ole vielä käynyt niissä ollenkaan. Ne oikeastaan aukesivat vasta tässä hiljattain, kun pelloilta on alkanut saada myytävää pöytään. 

Torilla oli paljon myyjiä esim. New Jerseyn puolelta. Eteläinen NJ on jo selkeästi lämpöisempi ja kevät useamman viikon aikaisemmassa, kuin meillä Bostonissa.

Voisin vain kävellä ja kuvata täällä! (Muu perhe ei jaksa odottaa, joten he eivät ole ihan samaa mieltä aiheesta :-)

Lähetä kommentti