torstai 5. kesäkuuta 2014

NYC: Columbus Avenuen Farmers Market
Osutiin yksi lauantai juuri sopivasti toriaikaan, kun käytiin New York cityssä. Tai ainakin tässä Columbus Avenuella oli toriaika parhaimmillaan. Se oli siinä Natural History Museon takana eli ihan Central Parkin lähellä, Hudson Riverin puolella. Alue on nimeltää Upper West ja minulla on sellainen tunne, että siellä on kovasti nousussa ainakin ravintolatarjonta. Voi olla, että se on ollut niin jo ennenkin, mutta ainakin nyt tuntui olevan paljon suosittuja paikkoja ihmismäärien suhteen arvioituna. Siistin näköistä aluetta muutenkin.


Tuolla Manhattanin kaduilla on kyllä myös muutenkin usein hedelmäkojuja, mutta tässä oli ihan kunnon katutori nyt kyseessä. Voi että, kun olisi ollut aikaa, minä olisin norkoillut siellä varmaan puoli päivää. Lapsilla oli kuitenkin kova kiire museolle, joten tämä jäi nyt tällaiseksi pikaiseksi ohikulkumatkaksi. Meillä on farmers market -toreja myös täällä omalla seudulla, mutta en ole vielä käynyt niissä ollenkaan. Ne oikeastaan aukesivat vasta tässä hiljattain, kun pelloilta on alkanut saada myytävää pöytään. 

Torilla oli paljon myyjiä esim. New Jerseyn puolelta. Eteläinen NJ on jo selkeästi lämpöisempi ja kevät useamman viikon aikaisemmassa, kuin meillä Bostonissa.
OLISIN VOINUT KUVATA TORIKATUA IHAN KOKO PÄIVÄN!

New York City on niin inspiroiva paikka kuvaamisen kannalta, että harkitsen meneväni joku kerta yksin sinne junalla ja heiluvani kameran kanssa sitten ihan rauhassa päivän pari.
Muuten mulla tämä viikko on sitten mennyt tähän asti ihan hirveässä häsellyksessä.Olen yrittänyt näin etänä järjestää meidän asioita Suomen puolella, mm. talon vuokraamista ja meidän lomaa... Nyt varasin elokuun loppupuolelle meille Hangosta vanhan puutalon viikoksi. Täytyy toivoa, että silloin on vaan vielä jonkinlaiset säät :-)Lisäksi on varattu Ruotsin risteilyä ja mietitty mitä kaikkea pitää myydä ja minne kaikenlaista tavaraa sijoitetaan siellä Espoon päässä. Hommaa siis tiedossa heinäkuuksi, ja vähän kyllä orpo olo sen takia, että nyt se vasta "realisoituu" toden teolla, ettei meillä ole siellä sitten käytössä omaa taloa vähään aikaan. 

Mutta näissä tunnelmissa siis tänään! Voi että, kun voisi käydä kotiovelta suoraan torilla :-)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…