My Country Living Fall Feelings :-)

tiistai 1. syyskuuta 2015
Elokuun puolella kuvattuja tunnelmia. 
Sinne se kesä meni...

En ole ollenkaan vielä syysintoa täynnä.
En ollenkaan.
Jotenkin kesä olisi voinut ihan hyvin jatkua.

Tänä vuonna siitä on jostain syystä vaikea päästää irti.
Syksy on uusia alkuja ja luopumisia.
Syksy on yleensä minusta kiva.
Tänä vuonna se tuntuu valmiiksi ahdistavan ihan kamalasti.
Pitää yrittää keksiä syksyisiä iloja!!!
Ja onhan niitä toki vaikka mitä :-)

Kun saisi vain siitä hyvästä syysfiiliksestä ensin otteen.
Tallilla se ainakin onnistuu.


12 kommenttia:

 1. Oi mitä tunnelmia! Nämä sopivat kyllä jo syystunnelmiksikin! Tules muuten meille tekemään pihasuunnittelua, kaipaan kukkapenkkiapuja... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän meni aikaa, että pääsin / ehdin tänne taas vastaamaan! Tuun käymään - sovitaan vaan milloin :-)

   Poista
 2. Mulle syksy tulo tuntuu tuovan enemmän aikaa ja malttia esim. neulomiseen, kun olen jo luovuttanut puutarhan tonkimisen osalta. Perunatkin jo nostin :) Tosin olen jo reilun viikon ollut niin kipeä, etten ole pystynyt tekemään juuri mitään. Upea tuo viimeinen kuva ja heppa siinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle taas tämä syksy toi sellaisen härdellin, että oksat pois! On kyllä ollut hieman vaikeaa päästä tähän rytmiin, kun on tottunut tuolla meren takana, ettei ole varsinaisesti ohjelmaa ollenkaan. Kyllä tää taas tästä! Kiitti kuvakehuista ja toivotaan että oot jo parantunut :-)

   Poista
 3. Ihania kuvia! Miten saat muuten syyshortensian kasvamaan noin kauniisti? Minulla se kasvaa kituuttaa. Allekirjoitan myös tuon syysangstin ja tunteen siitä, että en halua päästää kesästä irti. Mikähän siihen auttaisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kuule se tykkää happamasta maasta, joten eikun kuorikatetta juurille niin näyttää tykkäävän. Lisäksi laitan ihan perussyyslannoitteen syksyllä (nyt) ja mikä periaatteessa tärkeintä, se pitäisi leikata kokonaan alas keväällä - ainakin joka toinen kevät, jos kukkii hyvin! Mutta ei ole ihan välttämätöntä. Muuten mennyt ihan "mutu-tuntumalla", eli en ole tehnyt mitään extraa, heh.

   Poista
  2. Ai niin, se tykkää huokoisesta maasta. Eli mieluummin kuivempi kuin savisempi.

   Poista
 4. Niin ihania kuvia ja tunnelmia tässä ja edellisessä postauksessa. Ihan kun olisi sukeltanut suoraan CountryLiving- lehteen :) Voi että! Syysiloa sinne ja tulkaahan kaksosten kanssa vaikka meille vierailulle, toiseen kaksosperheeseen :)) kaffittelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että KIITOS Niina :) Meidän täytyy tulla ihan tosissaan käymään! Kunhan mulla hieman helpottaa tässä muutaman viikon päästä, niin laittelen viestiä :-)

   Poista
 5. Ihania kuvia ja arvelinkin että törmään cairniin ja niin tein.. :) Niin ihana hänkin!! Suloisuus. Ja ihana tuo puulaatikko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu täällä hän on! Kiitos kiitos :-) Tällä hetkellä vain näyttää kovasti nallekarkilta ja hyvinkin karvaiselta sellaiselta. Pitäis ehtiä trimmauspuuhat hoitamaan- hän tosin vihaa sitä! Pakko se on silti taas tehdä :-)

   Poista
 6. Ihania kuvia, varsinkin nuo marjakuvat on ihan mahtavia!!! Kesä alkoi liian myöhään... meillâ itseasiassa vasta kun palattiin Suomi-lomalta kotiin... eli muutama viikko olisi kyllä mennyt ihan kivasti vielä helteisenäkin! Voin niin kuvitella sen, että palaa ja sitten huomaakin, että mieli on silti hiukan muualla. Arki varmaan auttaa pidemmän päälle, mutta ehkä se on prosessi mikä täytyy käydä läpi. Onko muuten lapset sopeutuneet hyvin? Tykkäävätkö olla Suomessa?

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…