Winter Details

lauantai 20. tammikuuta 2018Luminen tammikuu on jatkunut. Väsähdin jossain vaiheessa ihan totaalisesti, kun olen täällä todellakin tehnyt sellaista suuremman luokan konmaritusprojektia. Jossain välissä tuntui, että täällä ei ole muuta kuin kaaosta ja tästä ei pääse eteenpäin. Haastavaa, kun Suomessa tykkään laittaa kirppikselle tavaroita ja se on todella helppo keino myydä. Täällä ei oikein ole samaa systeemiä, enkä ole nettilistamyyntiin vielä ihan tottunut. Sitäpaitsi pientä sälää ei sitä kautta oikein jaksa yrittää diilata. Voisin viedä lahjoitukseen vaikkapa Pelastusarmeijalle vaikka mitä, mutta lähin lahjoituspiste on melko pitkällä, enkä ole vain saanut aikaiseksi. Vaatteet ja kengät saa toki helposti kierrätyslaatikoihin, joita sijaitsee vähän jokaisen kaupan parkkipaikoilla, kuten Suomessakin. Roskiin en kyllä käyttökelpoista tavaraa osaa laittaa, siihen en vain kykene. Nyt projektissa menty vähän eteenpäin, ja olen saanut suurimman osan lähtevistä tavaroista autotalliin. Kun vain joku hakisi pois :-)

Kaverini perhe osti ihanan pienen goldendoodle-pennun ennen joulua. Hän tässä siis koirakuvissa poseeraa. Ihana karvaturilas todellakin! Muuten meidän eläintarhassa on kova vipinä. Kalkkunoita on nyt ilmestynyt kun pakkaset jatkuvat. Peuralauma menee usein ohi ja sen perässä useamman kerran näkynyt karanneita koiria. Kojooteista taisin jo aiemmin mainita. Niitä ei ole vähään aikaan enää ollut maisemissa, mutta öisin saatan kuulla metsästä ulvomista. Pikkulinnutkin kadonneet tästä pihapiiristä. Jollain on varmaan lintulaudalla pähkinöitä, joten siirtyneet paremmille apajille. Oravista osa kadonnut myös. Olikohan tämä kamalan kova pakkaskausi verottanut? Tikka löysi lintulaudalle eräänä päivänä. Se ei yleensä käy näin lähellä, mutta metsässä olen niitä nähnyt. 

Ensi kerralla sisustusjuttuja lisää. Vähän mietintää, mitä sitä tekisi seuraavaksi etenkin Suomen kesäkodissa!


4 kommenttia:

 1. Vie lahjoitus tavarat Savers nimiseen kauppaan Nashuaan. Ne ottaa pientäkin sälää. Vein sinne tosi paljon lahjoitettavaa tavaraa ennen muuttoa. Jonna

  VastaaPoista
 2. Voi mikä söpöliini tuo koiruus<3 En tajuu miten sun blogi on voinut mennä multa näin ohi, onneksi nähtiin Svanforsilla:) Mekin matkataan pian Nevadaan pariksi viikoksi:)

  VastaaPoista
 3. Ihana söpöliini<3 Nyt täytyykin urakalla käydä sun postauksia läpi, en tajua ,miten on voinut mennä ohi. Onneksi nähtiin Svaneforsilla:) Me ollaan menossa pariksi viikoksi pian Nevadaan:)

  VastaaPoista
 4. Moikka vielä hei mun äskeinen kommetti tuli nyt vahigossa lapseni tunnuksilla... Oh no, kiva kun ne käy mun koneella pelailemassa:))

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…