Heinäkuu ja kesäkuulumiset

Heippa kaikki!

Kesäkuu meni kauhealla vauhdilla kuin varkain ohitse. Ohjelmaa oli koko ajan yllin kyllin ja vähän liikaakin. Ei kerennyt potea edes aikaeroa, kun tulimme 3/4 lasten kanssa kesäkuun alkupäivinä Suomeen.

Tässä on ollut härdelliä niin tenttiin lukemisen ja veneen hakemisen kanssa, tehty vähän töitä, kuvailtu yksi lehtijuttu meillä kotona, säädetty veneen kanssa ja vietetty kaksosten 8-vuotissynttäreitä plus juhannustakin.

Yhtäkkiä ollaan jo Suomen kesälomamme puolivälissä, eikä meinaa uskoa, että miten se taas meni näin nopeasti. Amerikan puolella kun en meinaa saada päiviä kulumaan millään, täällä on koko ajan lähes kiire, että varmasti ehtii kaikkea, mitä haluaa. Ja siis onhan sitä tekemistä ihan muutenkin, kun on hoidettavana piha, lapset ja venekin nyt. Mutta kaikki ne ovat kauhean kivoja asioita.

Lapset ovat viihtyneet, kun saa mennä ja tulla. Kaverit ovat naapurissa ja meillä on täällä niin kiva asua. Lapsille Suomi on todellakin hyvä paikka!

Vielä tosiaan kesää jäljellä ja parhaat palat etenkin poimittavana :-)
Elokuussa tarkoitus lähteä vähän enemmän purjehtimaan ja sitten me käydään myös Kreetalla.

No tällainen pikainen moikkauspostaus siis tällä kertaa tähän väliin, kun tuntui että jos nyt ei sitä tee, ei enää osaa tehdä myöhemminkään. Suomessa olemisten ajan taitaa vaan blogikin hieman nyt olla lomamoodissa. Syyskuussa viimeistään taas kunnolla ruorissa, ja kuvasatoa varmasti tulee jakoon.

Instatili on aktiivinen, eli sinne vain seuraamaan @hannaskargard, eli jos et ole jo klikkaa vaikka TÄSTÄ. 

Aurinkoisia päiviä toivotaan ja toivottelen teille kaikille :-D


3 kommenttia

 1. Aivan ihania kuvia ja tunnelmia. Paras loma on se, mikä pitää kiireisenä itselle tärkeiden ja rakkaiden asioiden parissa! Kesän jatkosuunnitelmannekin kuulostavat tosi mahtavilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiirettä todella pitänyt, ja nyt huomaa yhtäkkiä että kesä rupeaa menemään jo toiseen - loppu suuntaan. Mutta vielä ehtii vaikka mitä :-)

   Poista
 2. Toivottavasti ehditte käydä myös mökillänne. Mukavaa lomaa ja kesää. M

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…