Raparperipiirakkaa ja savulohileipiä lempikahvilassa
Hei täällä ollaan melkoisissa lähtökuopissa jo Suomeen suuntaamassa :-) Olen melkein pakannut ja nyt siivoillut paikkoja ja yrittänyt saada kaikenlaista ylimääräistä sälää pois nurkista. Olen myös ehtinyt viettää pienimuotoisesti omia synttäreitäni käymällä suosikkikahvilassani syömässä raparperipiirakkaa. Ja siitä tällä kertaa vähän kuvia. Tuo paikka onkin ollut minulla blogissa esillä moneen otteeseen, mutta ei se mitään. Tykkään itse aina vaan, enkä mitenkään kyllästy paikkaan. Enkä etenkään huippumaukkaaseen ruokaan ja kahvilaherkkuihin. Joita jälkimmäisiä tulee harvemmin kyllä ostettua. Raparperimansikkapiirakkaa lupasin kuitenkin itselleni tällä kertaa lautasellisen. Kylmäsavulohileipiäkin voin kehaista :-)

Nuo keltaoranssit kukat ovat sitten kylläkin meiltä kotoa, iloisen kesäinen kimppu odotti synttäripäivän aamuna keittiössä :-) Niin ja nuo ohjeet täytekakun tekoon, ne ovat magneettinappeja.

Nyt kuitenkin voi olla, etten kerkeä kauheasti blogiin ennen kesäkuun alkua. Mutta instassa päivittelen! En malta odottaa sitä, että nyt pääsen aloittamaan pitkään odotetun ja haaveissa siintäneen purjehduskesän :-D 

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…