Kuvakuulumia viikon varrelta

Hip hei!

Olen tässä jäänyt ihan kiikkiin tuon Instan kanssa ja päivittäin kuvaillut sinne live videoita :-)
Siinä se someaika sitten on mennytkin! Mutta tulee aina napattua näitä tavallisia kuviakin, ja ajattelin laittaa pientä koostetta menneestä viikosta.

Nyt kun täällä Bostonin alueella vihdoin viimein alkoi kesä ja se kauhean kylmä ja kolea kevät on poissa, olen käytännössä ollut koko ajan ulkona. Kävellyt missä milloinkin ja bongaillut lintuja sekä kasveja.

Yksi lenkkipolkuni menee tämän Littletonin Community Farmin vierestä. Toiminnasta voi lukea lisää täältä, jos se kiinnostaa. Kiva paikka, jossa voi myös tehdä vapaaehtoistöitä viljelyn parissa.

Mutta itse en sitten ole vielä siihen ryhtynyt, ja ostan nämä omat rehut toisesta paikasta, pieneltä farmilta, jossa on myös ihana söpö antiikki / sisustus / kukkakauppa farmimyymälän yhteydessä.Kirsikat ja omenat ovat jo lopettaneet kukkimisen, mutta nyt on vielä dogwood parhaimmillaan. (Ylempi kuva) Tässä myös kaunis Crabapple-nimisen puun kukka. Se tekee ihan pieniä, noin mustikan kokosia "marjoja", mutta on kuitenkin ilmeisesti omanlaatuinen koristeomenapuu. Todella ihana koko kesän ajan.
Ollaan käyty myös Bostonissa. Syömässä ja katsomassa veneitä. 
Purjehduskausi on avattu!Ja minä tein Bostonin kakkua tai oikeastaan no, pullathan tässä kyseessä. Löysin kuitenkin ensimmäistä kertaa tässä maassa oikeaa hiivaa, tuorehiivaa, kaupasta. Ja mehän tehtiin pullat. Ne olivat oikeasti ehkä parhaat korvapuustit ikinä. Upposivat parempiin suihin aika vikkelään :-)Concordissa tulee käytyä ainakin pari kertaa viikossa. Käyn usein tässä paikassa syömässä tai hakemassa ruokaa mukaan. Myös kirjakaupassa tai ihanassa sisustuskaupassa pitää piipahtaa.
Mun suosikkeja ovat lounaaksi mm. fish tacot (kuva), vesimeloni-feta-salaatti tai vuohenjuusto-punajuurisalaatti. 

Olen sitten yrittänyt myös ryhdistäytyä ja kokkailla kotona. Uusi arkisuosikkimme on tuunattu pyttipannu. Siihen tulee mukaan mitä millonkin on jääkaapissa jäminä. Tänään tein myös ja heitin joukkoon mm. lehtikaalia, meetwurstia, kinkkua, valkosipulia sekä tavallista sipulia. Ja peruspottujen sijaan perunan paikkaa piti "hash browns". Se on sellaista perunasilppua, vähän pienempää raastetta vielä, kuin meidän suomalaisten suosima perunasipulisekoitus. (Jota käytän lähinnä keittoihin, kun en ole tajunnut paistaa!)
Kenkäkauppoja on tullut myös koluttua. Löysin lopulta parit kengät itselleni, vaikka olipas haastetta taas. Se on tämä, kun on väärät jalat. Yksi varvas tekee kenkien hankinnasta todella haastavaa. Tässä mun suosikit, Sperryn Top Siderit, mutta ei ole mun kokoa saatavilla. Tarvitsisin puolikkaan koon, ja sitä ei ole. Joten haaveilen vain. Liian isoa jo kokeilin pohjallisen kanssa, mutta ei se ollut kiva. Nämä ovat kuitenkin tosi hyvät jalassa, eli jos osuu omaan jalkaan sopiva koko, ostakaa!


Meillä oli tässä Littletonin kaupungin keskustassa (tai no, kylähän tämä oikeasti on!) taimimyynti. Se oli puutarhaklubin järkkäämä, ja kävin nämä kuvat ottamassa illalla, kun paikka oli laitettu valmiiksi. Kaikki ruukut olivat siinä odottelemassa aamua, eikä mitään valvontaa missään. Täällä todellakaan ei ole mitään ilkivaltaa tai rikollisuutta!


Pitää yrittää päivitellä näitä maisemakuulumisia täältä Bostonin päästä vielä lisää tänne blogiinkin, kun kohta taas ollaan kotoisissa maisemissa :-) Ja hei tosiaan, Insta on nyt se paikka, jossa voit seurailla minua tunnuksella hannaskargard. Linkit löytyvät tästä blogin puolelta myös --->>

Mutta hei nyt pitää taas jatkaa hommia. 
Yritän saada pakkailut hoidettua tänään loppuun. 
Ajoissa olen, mutta haluan saada homman valmiiksi niin pitkälle, kuin mahdollista.

2 kommenttia

  1. Olen seurannut blogiasi vähintään 8 vuotta, todennäköisesti pidempäänkin. Aluksi ex-patriaattina, sitten Espooseen päätyneenä. IG kuvavirtasi on ollut kiva lisä, mutta pakko kommentoida noihin tarinoihin (ts. IG-videoihin) että ne ovat työssä käyvälle liian pitkiä. Luot niillä kyllä ihanasti kuvaa päivistäsi ja elinympäristöstänne, mutta useita minuutteja kestävinä niitä ei jaksa seurata. Lyhyemmät kiinnostaisivat kyllä. Jatka kuitenkin, en halua lannistaa sillä omiin kiireisiin nuo näyttäytyvät näin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kommentista!! Joo noi sellaisia pieniä pätkiä, joita tulee sitten päivän mittaan yleensä - ja kun mulla on päivä eri aikaan kuin Suomessa, saattaa sitten olla iso "kasa" niitä siellä. Mutta mulla kaverit Suomessa toivoi sellaista alunperin ja siihen nämä oli "tarkoitettukin", joten valitettavasti ei aina voi olla kaikkien mieliksi. Ja sitten toiset pyytävät että laita enemmän :-D Mutta joku you tube -kanava voisi toimia parhaiten. En vain osaa tehdä :-D

      Poista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…