Merta, mennyttä marraskuuta ja meidän The Båt :-)

keskiviikko 7. joulukuuta 2016Oho, menipäs taas vikkelään. Marraskuu jo katosi ja kohta on joulu. Ja kiire alkaa myös allekirjoittaneen osalta onneksi helpottaa. Pääsee vähän hengähtämään tässä ja kohta ehkä käsittelemään kaikenlaisia kivoja tapahtumia, mitkä ovat osuneet menneen reilun kuukauden aikana kohtalle. 

Suurin "ihme" on se, että meillä todellakin on se vene.
Kyllähän siitä jo kirjoitin blogiinkin kerran, kliks, mutta itse olen vielä ihan jotenkin huurussa sen asian suhteen. En ole sisäistänyt tätä, että yksi suuremmista haaveistani ikinä on nyt totta. Se todellakin on. Kesää odotellaan siis! Ehkä tämä asia valkenee vähitellen paremmin, ehkä vasta sitten, kun saadaan båt omaan laituriin. En oikein tajua sitäkään, kuinka laituripaikankin suhteen kävi niin onnekkaasti. Liityimme Espoossa pursiseuraan ja saimme venepaikan sieltä, mistä alunperinkin olin ajatellut. Asiat todellakin taitavat järjestyä ja mennä mallikkaasti, kun niille antaa tilaisuuden.

Aivan huippujuttu oli kyllä se, että venehän löytyi tämän blogini kautta. Onneksi kirjoittelin veneen hankintaa koskevan postauksen, "Kuinka purjevene hankitaan" kliks. Voin sanoa, että se postaus oli kyllä kaikin puolin yksi parhaita juttuja tänä vuonna. Jos en olisi sitä tehnyt, en olisi päätynyt tähän ratkaisuun, joka tuntuu nyt aivan huippu hyvältä.

Välillä harmittelen blogin suhteen sitä, että ei oikein jaksaisi tai huvittaisi, ja sitten kun saa vielä joillain palstoilla kuraa niskaan, ei huvittaisi senkään vertaa. Sitten sitä alkaa lopulta kuitenkin rustaamaan niitä hyviä puolia pinooon, ja totetaa, että plussan puolella mennään. Ja reilusti! Niin paljon hyviä uusia ihmiskontakteja ja ystäviä on tämän blogini historian myötä löytänyt. Bloggailuni täyttää vuoden päästä 10, joten onhan tätä ehditty tekemäänkin. Tämä blogi ei tosin ole niin vanha, kuin alkuperäinen Paperia Pariisista, jonka aloitin asuessamme Vancouverissa Kanadassa. Aika hirveän paljon on tapahtunut 9 vuoden aikana, mutta hyvä niin. Onpa ainakin eletty elämää!
Tämän kerran kuvat ovat instasta, kliks. Tulehan seuraajaksi! 
Päivittelen sinne melkein päivittäin, kun se on niin helppoa ja kivaa. 

Viimeisen kuukauden aikana on tullut aika paljon käytyä Helsingissä, ja kuviakin löytyy sen vuoksi sieltä. Tänään tulimme laivalta ja napsin muutaman kuvan tuloreitiltä aamupalaravintolan ikkunasta. 
Vitsit alkoi tehdä kyllä mieli nopeasti omalla veneellä näihin maisemiin :-) Ens kesänä, ens kesänä! 

Seuraavaksi pitäisi tehdä joulupukille hieman toivelistaa. Meinasin, että voisin toivoa sekä hyvää purjehdustakkia, että ehkäpä paukkuliivejä. Kertokaas te, jotka tiedätte, mitkä voisivat olla hyviä, ja mihin kannattaisi panostaa? Tähän asti olen veneillyt ihan perusvarusteilla, ja takkikin ollut ihan "normi" gore-tex-talvitakki. Nyt jos vähän panostaisi :-) 


4 kommenttia:

 1. Onnittelut uudesta perheenjäsenestä!! Mahtavaa!!

  VastaaPoista
 2. Hei, voiko sinulle lähettää sähköpostia? Olisin näistä valokuvista kysellyt. t. Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Tottahan toki, laita ihmeessä! hannanposti(at)live.fi

   Poista
 3. Voi! Miten voinkaan samaistua tuohon venehaaveilun tunteeseen. Siitä on nyt reilut viisi vuotta kun meidän purkkari myytiin ja vaikka järki sanoo, että nyt ei sille sopiva aika, ei sydän jätä rauhaan. Viime kesänä haave ulkosaariston mökistä toteutui ja silloin jo hetken uskoin, että purjevene haaveilu rauhoittuisi...mutta miten kaihoisasti tähystelenkään mökkirannalla ohi lipuvia purkkareita...ehkä joskus sitten..

  Ihanaa kevään odotusta teille. Ei siihen mene kuin hetki, kun saatte kuoria venettä pressun alta :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…