torstai 24. marraskuuta 2016

Keittiötunnelmia, verhokriiseilyä sekä arvonnan voittaja :-)Voihan pimeys ja synkkyys! Mulle tämä on kyllä ihan kamalinta aikaa vuodesta, kun sataa ja sataa ja on niin märkää ja pimeää, ettei pystyssä tahdo enää illalla pysyä. Ja kuka haluaa tuonne sateeseen vaikkapa lenkille. Olispas kuuraa ja pakkasta. Saako toivoa? Toivon silti. Tiedän, että eipä ole kauheasti valtaa kellään tuota toivetta toteuttaa. Ehkä parasta olisi, kun ottaisi vain relaa ja miettisi, miten parhaiten saisi tästä ajasta kivoimman mahdollisen.

Tänään kaivelin kuvia, mitä voisin blogata ja nämä kuvat nyt miellyttivät jostain syystä sen verran, että päätyivät tänne. Samaan aikaan sain idean, että Suomen kodissa olkkarin verhot pitää vaihtaa. Nyt jostain valkoiset rullaverhot tilaukseen, kun tietäisi vain mistä. Nimittäin olen niin lopen kyllästynyt harmaisiin tai tuollaisiin hopean värisiin säläreihin, jotka tulevat vakiona Kannustalon ikkunoihin. Sellaiset meilläkin. Ja sisällä ne näyttävät tosi kalseilta suljettuina. Meillä on tosi paljon ikkunapinta-alaa tässä talossa, etenkin olkkarissa. Pimeällä se on tosi pimeää myös sisällä. Eli jos nyt värkkään jostain valkoiset rullaverhot, saisin ehkä sisätiloihinkin enemmän valoa. Meillä ei välttämättä tarvitse verhoja suojaksi, joten ne ovat enemmänkin tunnelman tuojat.

Tämän kerran keittiökuvat ovat kuitenkin tuolta meidän möksästä toiselta puolelta merta. Taloissa ei ole aina valmiiksi välitilan kaakeleita, kuten Suomessa tapaa olla aikalailla vakiona. Sielläkin puolella merta mulla on pientä verhokriisiä, ei meinaa osua oikeat kohdilleen millään. Saattaapa olla, että sama vastaus olisi oikea ja pätisi molemmissa taloissa: Valkoiset rullaverhot.

Ei muuta, kuin tuumasta toimeen :-)


2 kommenttia:

  1. Voi onnenpäivä! En ole varmaankaan koskaan voittanut arvonnoissa mitään -kerta se on näköjään esimmäinenkin. Miten voitto toimitetaan minulle, sillä tuskin maltan odottaa? ;-)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…