maanantai 7. marraskuuta 2016

Joulutunnelmaa purkkiin :-)Eilen sunnuntaina oli lumipyry ja minä päätin, että se on lähdettävä lammaslauman kuvauksiin saman tien. Ei voi tietää, jos tämä on ainoa hetki näihin kuvauksiin tänä vuonna. (Tosin sitten katsoin Forecasta, ja totesin, että näyttää jatkuvan...) No, lähdin silti!

Ajelin tuonne Oitbackaan, jossa nykyisin Country White sisustuskauppa. Minullahan oli siellä samassa paikassa yhtenä vuonna ajat sitten marras-joulukuussa joulupuoti :) Meillä oli järkyttävän kylmä ja saippuat jäätyivät pulloissa. Käytiin lämmittelemässä ulkosalla. Ei oikein lämmitys toiminut silloin. Nyt paikka on remontoitu, ja homma sujuu paremmin. 

Lammaslauma oli kotona - missäpä muuallakaan - ja sain muutaman otoksen kameraan. Tuuli ja pyry oli niin hyytävän kylmää, ettei oikein kauaa kyennyt räpsimään. Olisin muuten kyllä jäänyt vaikka kuinka kauaksi, koska oli hauskaa yrittää vangita lumisadetta kuvaan.

Country Whitessä joulu oli alkamaisillaan! Kaikkea houkutusta tarjolla. Yritän kyllä pysyä sisustusostojen osalta jonkinlaisessa hallinnassa, mutta ainahan sitä jotain pientä :-) Jos ei muuta, niin ainakin yksi tonttu on lunastettava mukaan. Nyt ostin myös joulukortteja. Niistä myöhemmin. Meinaan tehdä jonkinlaisen joulutauluvirityksen.

Kotona kuppi kuumaa ja tunnelmavalojen viritys. Minä päätin, että otetaan nyt talvitunnelmasta kaikki irti, kun se kerran nyt tuli! Voihan olla, että kymmenen pakkaspäivän jälkeen ollaan seuraavat kolme kuukautta vesisateessa. No, voi se toki olla ihan muutakin. Hyvää fiilistä vaan nyt purkkiin, kun se on ulottuvilla :-) 
6 kommenttia:

 1. Se on kyllä kumma miten lumen myötä joulufiilikset alkoivat täälläkin hiipiä mieleen. Perjantaina selattiin Hannin kanssa yhdessä tuota samaista Lantliviä ja fiilisteltiin... Ihkua kun joulu tulee! Tämä joulun odottelu on itse asiassa parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekis mieli askarrella jotain, mutta en ole saanut siltikään aikaiseksi :) Mitäs me nykyiset antikässääjät...

   Poista
 2. Ihania kuvia, nuo lampaat ja tuomorava vaan on niin suloisia❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en melkein tiedä mitään enemmän kuvauksellista, kuin kartanonpuisto ja lampaat. Mutta sitten tulee nuo meidän pihaoravat, enkä malta olla räpsimättä niistäkin kuvia :)

   Poista
 3. Aivan ihanat kuvat lampaista ja vieläpä leppoisassa lumipyryssä :). Hienoja otoksia siis. Tulin hyvälle mielelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Pilvi <3 Mieleen vain tuli tässä, mikähän lampaiden talvikohtalo on. Pitää mennä taas katsomaan, ovatko lumihangessa tarpomassa... Mä olen niin lammasfani! Saan näistä otuksista iloisen mielen itse :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…