Auroran olkkarin talvipäivitys

perjantai 18. marraskuuta 2016

Meillä oli jo ihan jouluista! Painotus sanalla "oli", sillä nyt kun tuo lumi vaihtui pelkkään mustaan ja kuraan, ei paljon joulufiiliksistä ole enää jäljellä. Kylläpäs se säätila vaan on niin suuri tekijä!

Virittelin vähän jouluvaloja vielä lisää sisään, pimeyttä ei kyllä jaksaisi yhtään. Mutta saapasjaloin talsiminen tuntuu erityisen tympeältä hetken pakkaskimallusten jälkeen. Ja vähän höhlää taas tämäkin, että kirjoittelen säästä. Tuntuu itsestäänselvyyksien latelulta. Onneksi mulla on blogin seuraajia muuallakin, kuin vain Suomessa, joten ehkä tämä sääkarttailu on ok. Välillä :-) Säästähän riittää puhumista, vaikka mitään muuta ei tulisi mieleen tai jaksaisi turista. Vähän sellainen olo just nyt onkin. 

Käytiin ostamassa tänään hirven- ja valkohäntäpeuran jauhelihaa. En malttaisi odottaa, että pääsen kokkailemaan riistapyöryköitä! Viikonloppu menee taas tohinassa, mutta ehkäpä jostain välistä löytyy aikaa. Vielä pari viikkoa kovaa kiirettä, ja sitten helpottaa. Mulla elämä ollut reilun vuoden tällaista superkiireen ja pelkän kotioloilun vaihtelua. Välillä tuntuu ihan mahdottomalta yhtälöltä, mutta pakko nyt jaksaa. Nimittäin jos liian stressiin saa itsensä tuon kiireen takia, ei se kotioleilukaan kovin nopeasti sitä nollaa. Olen huomannut että neljä viikkoa kiirettä ja stressiä ei todellakaan palaudu viikossa. Se ei palaudu välttämättä edes samassa ajassa. Saattaa ottaa tupla-ajan siitä, mitä kesti itse. Onneksi valoa tunnelin päässä - mulla keskeneräiset opinnot pitäisi olla yliopistolla valmiina helmikuussa :-D Ei auta, kuin rutistaa! Vaatinut aika paljon joustoa koko perheeltä, että saan tuon loppututkinnon kasaan, vaikka joudumme samaan aikaan sen takia asumaan kahdessa maassa. Vähintään olen aikatauluorganisoinnin maisteri jo nyt!

5 kommenttia:

 1. Viimeinen rutistus ja huomaat olevasi yliopistolta valmis! Tsemppiä! Pystyt siihen!

  VastaaPoista
 2. Teillä on siellä just sopiva aavistus joulua esillä! Minäkin marssin kauppaan päivittämään valotähtivalikoimaa ja nyt roikkuu valkoinen tähti ikkunassa. Muuten ei ole kyllä jouluttelu tällä viikolla innostanutkaan...
  Mukavaa markkinalauantaina, meillä säpistään!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä opintojen loppusuoralle! Ihanan harmonisen näköistä teillä..

  VastaaPoista
 4. Lumella on kyllä ihan uskomattoman suuri vaikutus jouluhengessä. Niin surettaa, kun ne ihanat valkoiset hanget lähtivät pois - mutta toisaalta osasin sitä onneksi odottaa. Saa nähdä kuinka käy jouluna, tuleeko musta vai valkoinen joulu. Toivon valkoista.. :) ♥

  VastaaPoista
 5. Säästä saa puhua, ja samat harmitukset täälläkin. Ajatella jos kaikki tuo sade olisi tullut lumena! On teillä sumplimista; käykö lapset koulua kahdella mantereella?
  Susanna

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…