Muistilappuja

perjantai 7. lokakuuta 2016


Pitäisi muistaa polttaa kynttilöitä.
(Etenkin, kun nyt on oma talo, eikä kukaan kiellä kynttilöiden polttamista. Tähän asti se on vuokra-asunnoissamme ollut kiellettyä.) Jotenkin unohdan kuitenkin kynttilät. Outoa! 

Pitäisi muistaa laittaa aina hyvä ja terveellinen ruoka etusijalle.
Ei olla syömättä, unohtaa syödä tai syödä miten sattuu.
Gluteeniton ruokavalio on välillä haastavaa, kun on menossa. 
Siksi eväskassi olisi hyvä olla autossa mukana. Kun vaan muistaisi...

Pitäisi porailla reikiä vaikka kuinka. Pitäisi saada hyllyjä paikoilleen. Tässä pari esimerkkiä. Tuo lokerikkohylly kannettiin Targetista viikonloppuna, kun se oli niin älyttömän halpa. Oikea hinta 49 dollaria oli poistohyllyssä alle viidentoista taalan. Ja tätä olin jo haikaillut alkukesästä alkaen. Hyvä löytö! Pitäis vain se paikka löytää :-)

Pitäisi muistaa käyttää jumppapalloa. Selkä tykkäisi. Ja se tekisi hyvää muutenkin. Miten senkin unohtaa. Lapset kylläkään eivät unohda tuota. Se on suosituin olkkarin istuin!

Pitäisi myös muistaa nautiskella ihan vaan olostaan. Jos joskus on siistiä, niin pitäisi muistaa kaivaa kamera esiin. Sitten pitäisi myös antaa olla, jos joissain kuvissa joku elämään liittyvä asia on jäänyt roikkumaan tuolin karmille. Vaikkapas lasten farkut. Ei se kuva ole siitä pilalle mennyt ja ehkäpä blogin lukijatkaan eivät saa slaagia. Tai tiedä häntä. En ole vielä yrittänyt. Pitäisi.

Tiedättekös mitä mun pitäisi mun miehen mielestä tehdä? No tuo kuvan härpäke liittyy siihen. Mun pitäisi käyttää sitä kuulemma laturina ja pitää puhelin siinä suurin piirtein aina. Se ei ole ilmeisesti tarkoitettu merimiessolmujen harjoittelunaruksi? No, pitäisi muistaa. Mulla on vähän väliä akku loppu ja puhelin mykkänä. Onneksi täällä ei kukaan soita. Paitsi puhelinmyyjät :-D

Pitäisi myös muistaa aamuisin, että voisi yrittää olla ilman kahvia. Kun kerran maha ei tykkää. Miten sitä ei muista, vaikka joka päivä samat rutiinit. Ensin kitaan hirveä megamuki sumppia ja sitten ihmetellään kun närästää. Joopa joo. Jos vaikka ruokaa ensin ja sitten se kahvi. Mutta ei näköjään osaa.

Tässä yksi pahimmista pitäisi-jutuista. Pitäisi teettää kuvia ja laittaa niistä tauluja. Tuossa yksi niin ikään Targetin huippulöytö. Iso ihana puinen valokuvakehys moniosaisella paspiksella. Maksoin kuusi dollaria. Oliskohan ollut nelisen kymppiä normihinta. Mutta pitäisi se seinällekin saada :-D

Sitten on taas lisää näitä härpäkkeitä, joille pitäisi muistaa porata reikä seinään. Siinä yksi. Mun mielestä täydellisen ihana IKEA-valaisin. Näitä on nyt meillä kaksi. Yksi Suomessa, yksi täällä. Voi olla, että yksilöt lisääntyvät vielä kummassakin maassa. Jotenkin niin onnistunut kokonaisuus. Pitäisi siis ostaa lisää :-) (Ja joo, hyllynkiinnikkeille tiedätte varmasti, mitä pitäisi tehdä...)

Näille arjen kaunistajille osaan onneksi antaa arvoa. Sitä ei tarvitse murehtia, että pitäisi muistaa tehdä. Ilostun aina siitä, kun kotona on siistiä (tai no, järjestys jonkinlaisessa kondiksessa) ja omaa silmää miellyttävä väri- ja muotokokonaisuus. Onneksi mulla perhekin taitaa täällä viihtyä :-)

Mutta nyt tämä bloggaaja sanoo heipat, koska todellakin PITÄÄ mennä nukkumaan.

Pitäkäähän kiva päivä!

3 kommenttia:

  1. Onpas kivan näköistä! Yllättävän vähän valkoista ja suht paljon mustaa... Mun PITÄISI hankkia törppö mustaa maalia ja maalailla pieniä yksityiskohtia/pikkukalusteita sillä. Mutta millä ajalla... Mukavaa viikonloppua. Täytyykin laittaa mailia. Riparikirje tullut ja ilmo alkaa 10. päivä...

    VastaaPoista
  2. Kivat kuvat ja hyvä aihe postauksella! Kaikilla meillä on välillä tuo moodi. Ajallaan, ajallaan!

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia :) Kaunista :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…