Joulukorttikuvausta

torstai 20. lokakuuta 2016
Viikko sitten USA:ssa oli Columbus Day ja samalla lapsilla koulusta vapaapäivä. Sää oli upean aurinkoinen ja me lähdimme poikien kanssa etsimään Pokemoneja Castle Island -saarelle Bostonin keskustan kupeeseen. Ystäväni pyysi, jos voisin ottaa heidän lapsistaan joulukorttikuvat. No, mehän sitten rakennettiin koko systeemit rantaan ja lisäksi otettiin kuvia aika paljon muutenkin. Mikäs siinä, kun on ihanat lapset kuvattavana. Omat välillä lopen kyllästyneitä, eikä heitä aina saa kuvata ollenkaan. Virkistävää saada uusia kohteita filmille tai siis muistikortille!

Laitan kuvasatoa sitten tästä kerrasta vasta ennen joulua, ettei turhaan esitellä perheen joulukortteja etukäteen :-) Tässä vähän kuitenkin tunnelmaa tältä päivältä! Veneitäkin oli edelleen vesillä, vaikka tuntuu että harvempi enää lähtee lokakuussa purjehtimaan. Kausi on melko saman pituinen, mitä Suomessa. Kevään osalta ehkä Suomessa aloitetaan jopa aiemmin.

Minä rupean nyt takan lämmitykseen, nimittäin täällä Suomessa ei ole sitä samaa paria kymmentä plussaa, kuten Bostonissa! 

3 kommenttia:

 1. Hyvä olla hyvissä ajoin liikkeellä joulukuvien kanssa, tuli varmasti hienoja! Minusta ei ole joulukorttikuvien tai muiden kausikuvien lavastajaksi etukäteen, ihailen viitseliäisyyttäsi. Mutta yritän aina, jos sattuu olemaan hyväluminen talvi, ottaa kinoskuvia sillä silmällä, että niistä voi tuunata joulukortit seuraavana vuonna.

  Ihanat rannikkomaisemat ja näyttäisi olleen mahtava, hyvätuulinen purjehdussää! Meidän pojat eivät myöskään ole antaneet pitkään aikaan kuvata itseään - tai oikeastaan alkavat taas pikkuhiljaa antaa tähän luvan, joten olisivatkohan aikuistumassa ;).

  VastaaPoista
 2. Suloiset tunnelmat! Voi ei, mä en ole uhrannut vielä ajatustakaan joulukorteille, tulee varmaan kiire. Mielessä on nyt vain Halloween. :)

  VastaaPoista
 3. Hei,
  Kyselit tuossa aiemmin, miten tarran saa irti lasipullosta: Sinolilla!

  -marja

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…