Menneen viikon muistiinpanot - ainakin osittain

tiistai 5. huhtikuuta 2016

Heipparallaa!

Täällä ollaan hengissä, vaikka hieman hissukseen menty.

Ensin meillä kävi jonkin sortin tautikierre perheen kaikki jäsenet läpi. Sitten minä ja yksi pojista jäimme "roikkumaan" jonkinlaiseen outoon kurkkukipu-nuha-yhdistelmään, joka tuli ja meni. Ja sitten päädyttiin lopulta lääkäriinkin. Paras veikkaus oli allergia, ja ylläri ylläri: allergialääkkeen aloituksen jälkeen nämä oireet katosivat. Hyvä niin, ihan tarpeeksi sain jo siitä kipuilusta. Mutta ei taida näin vanhana enää terveenä kauaa olla. Aina jossain kremppaa. Kevät toi lenkkikelit ja mulle tietysti varpaan venäytyksen, joka kuulostaa kamalan pieneltä vaivalta, mutta on oikeasti ihan älyttömän rasittava.

Aloitin tekemään lisäopintoja ja niitä pakertaessa sainkin vietettyä viime viikon päivät oikein mukavasti. Kun aivoni saavat puuhaa, olen heti pirteämpi myös fyysisesti. 

Viime viikolla oli ihanat ilmat. Sellaista +20 astetta celciusta, aurinkoa ja mitä vaan. Magnoliat alkoivat kukkimaan, puissa jo hieman lehtiä, sipulikukat nousseet kovaa vauhtia. Baseball treenit aloitettu. 

Meidän talolla alkaa olla valmista! Keittiön runko kasassa, ovet ja tasot vielä puuttuvat. Välitilan laatoitusta ei tilattu rakentajalta, koska heillä kaiken extran hinnoittelu melko mielenkiintoista. Viimeistellään sitten talo itse, kun saadaan avaimet. Meillä ei ole kiire edes muuttaa sisään, koska lapset käyvät täällä vanhassa koulussa loppuun tämän lukukauden. Pääsen siis ainakin maalaamaan seiniä ja tosiaan noi laattatyöt varmaan toinen asia, mikä tehdään itse tai teetetään. 

Itse innostuin myös multahommista ja hain pari yrttitainta farmilta. Ne pääsivät tosin eilen sisätiloihin. Meille tuli takatalvi. Tänään vietetty koko päivä pakkasen ja lumipyryn kourissa ja harmiksi meillä Suomesta tulleet vieraatkin joutuivat nyt tähän keliin. 

Pienen kiireen takia kuvat nyt suurelta ostin Instatilin puolelta napattuja. Jos en ehdi blogiin kirjoittelmaan, niin päivitän kyllä sitä puolta sitten suhteellisen aktiivisesti. 

Huomiselle toivotaan jo parempaa ilmaa. Ja mennään jätskikiskalle vieraidemme kanssa. Edellisen postauksen puuttuvat jätskikuvat korjaantuvat sen jälkeen :-D

Huomenna aijon myös heittää talvivaatteet takaisin varastoon. En halua edes ajatella, että täällä niitä enää tänä keväänä tarvittaisiin. Saa luvan olla viimeinen lumipäivä tänään. Muuten ei huumori riitä :-)

3 kommenttia:

 1. Kylläpä näyttää kivalta uudessa kodissa. Teille tulee sitten ihan perinteiset yläkaapit, ei siis trendikkäitä avohyllyjä tai jopa vielä trendikkäämmin pelkillä alakaapeilla. (Siis hassua kun nuo yläkaapit tuntuvat olevan unohdettu juttu, vaikka sitä kaappitilaa tarvii kauhiasti...)
  Ihanaa, kun pääset (taas) laittamaan kaikkea uutta, siis laattoja, maaleja jne. Kovasti täällä kuvia sitten odotellaan.
  Voikaahan hyvin, hus hus takatalvi ja taudit. Ja varvas kuntoon samalla!

  VastaaPoista
 2. Teidän talo näyttää ihanalta! En malta odottaa lisäkuvia. :) Jätskikiska postaus on myös houkutteleva, olisipa täälläkin vastaavia.

  VastaaPoista
 3. Kevät on ihan parasta! Paitsi nuo allergiat, ggggrrrr.... Mutta onneksi on lääkkeitä :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…